Lyhyet

Jos Kreikka ei kykene säilyttämään yhteiskunnan perustoimintoja, jonkun muun on se tehtävä. Ja se maksaa. Lisäksi tuo joku muu on väistämättä myös Suomi.

Savon Sanomat

Euroalueen kannalta tietysti olisi parasta, että Kreikan ja velkojien välille syntyisi lainaohjelmasta sopu kansanäänestyksen jälkeen. Näin siitä huolimatta, että lainaohjelman on sanottu raukeavan ennen sunnuntain äänestystä. Jos tähän mennessä kriisissä nähdyt merkit pitävät paikkansa, moiseen ei sentään ajauduta. Tosin on myös viitteitä siitä, ettei helleenien enää anneta luistaa vaadituista säästötoimista.

Turun Sanomat

Ei ole mahdotonta, että kreikkalaiset päättävätkin kansanäänestyksessä pelastaa maansa sanomalla vastoin hallituksensa neuvoa kyllä lainaehdoille ja siten myös eurolle. Se tietäisi nykyisen hallituksen kaatumista ja toivottavasti vastuullisemman hallituksen nousemista neuvottelukumppaniksi sen tilalle.

Etelä-Suomen Sanomat

Jos kreikkalaiset äänestäisivät ”ei”, jatko olisi edelleen suuren kysymysmerkin peittämä. Tarkoittaisiko tulos Kreikan eroa eurosta vai tukineuvotteluiden jatkumista?

Kainuun Sanomat

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Kansanedustaja Kotiahon harhainen identiteettipolitiikka

Puolustan oikeutta – ja lakien mukaan

Vaihtoehtoja tarvitaan

Vaajakoski nyt täysi sumppu

Syyttäjälaitoksemme rämpii vakavassa kriisissä

Perussuomalaisuus on uhka huumorille

Lyhyet

Hallitseeko Suomea todella vihervasemmisto?

Kansanedustaja lasketteli haittapuhetta?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.