Mielipide: Vastuullisuutta koko yhteisö huomioiden

Olemme vaimoni kanssa yrittäjinä useamman pankin asiakkaita.

Pankin palveluissa meille on tärkeää se, että ne vastaavat yrityksen tarpeita ja että pankki on saavutettavissa. Arvostamme myös pankin asiantuntijuutta sekä näkemyksellisyyttä yrityksemme kumppanina.

Näemme POP Pankki Keuruun hallituksen esittämän yhdistymisen POP Pankki Liedon kanssa vahvana kannanottona asiakkuutemme puolesta. Joskus kaksin on parempi rakentaa tulevaisuutta. Se, mistä sopiva kumppani löytyy, ei ole aina niin sanottavissa.

 

Yrittäjänä sulautumiskumppanin Lieto-yhteys on hyvinkin mielenkiintoinen, sillä Lieto on palkittu jo kolmena vuotena peräkkäin Suomen parhaana keskisuurena kuntana Suomen Yrittäjien valtakunnallisessa kuntabarometri -kyselyssä.

Yrittäjämyönteinen, rahoituksellisesti vahva, alueen hyvin tunteva pankki on paikkakunnan elinvoimaisuuden kannalta hyvä uutinen – etenkin, kun yhdistymisen molemmilla osapuolilla on tahtotilana säilyttää ja peräti kasvattaa konttoriverkostoaan.

On hyvä muistaa, että POP Pankki Keuruu toimii jo nyt yli kuntarajojen tarjoten pankkipalveluja muun muassa Jyväskylässä ja Tampereella.

POP Pankki pysyisi yhdistymisen toteutuessa edelleenkin Keuruulla.

Kuka lopulta hyötyy tavoitellusta kasvusta, ellemme me asiakkaat ja jäsenet?

 

Meille urheiluseura-aktiiveina pankkien yhdistymiseen liittyvä säätiöuutinen on myös erittäin tervetullut. Meillä on Keuruulla hyvät paikat harrastaa kulttuuria ja liikuntaa.

Samaan aikaan järjestömme tarvitsevat yritysmaailman tukea ohjatun toiminnan mahdollistamiseksi. Kaksi Suomen vanhimpien kastiin kuuluvaa pankkia tietävät varmasti kyllä sen, miten omista pidetään huolta.

Tapani ja Kirsti Paasu
Keuruskopio Oy, Printek
Keuruu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

LyhyetLyhyetTörkeää, kun jotkut, onneksi harvat marjastajat jättävät luontoon eväspapereita, tölkkejä ym roinaa. Roskat sinne minne kuuluu!

Osaamista Alvan johtoon

En ole kuullut leikkausten keskittämisestä mitään uutta

Lyhyet

Lyhyet

Osuuspankin fuusio oli torjuttava

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.