Millaista on olla vanhempi väki- valtaisessa perheessä?

Teen Jyväskylän yliopistossa kasvatustieteen pro gradu -tutkielmaa perheväkivallasta. Olen kiinnostunut tutkimuksessani siitä, millaista on olla vanhempana perheessä, jossa on tai on ollut väkivaltaa.

Tutkimukseni aineistona käytän vanhempien vapaamuotoisia kirjoitettuja kertomuksia. Jos siis vanhempana elätte tai olette eläneet perheessä, jossa toinen vanhemmista tai molemmat ovat harjoittaneet väkivaltaa, kutsun teitä osallistumaan tutkimukseeni.

Pyydän, että kuvaatte omin sanoin, millaisesta väkivallasta on kyse ja mitä ajattelette tästä vanhempana. Kertokaa myös muuten kokemuksistanne vanhempana olemisesta ja toimimisesta. Voitte kirjoittaa myös nimimerkillä.

Kertokaa kuitenkin, oletteko isä vai äiti. Vastausaikaa on 7.9. asti.

Tutkimus tehdään täysin luottamuksellisesti ja anonyymisti. Siinä ei missään vaiheessa paljasteta kenenkään vastaajan henkilöllisyyttä tai muita sellaisia tietoja, joista yksittäisen ihmisen henkilöllisyys voisi paljastua.

Tutkimukseen lähetettyjä kirjoituksia voi lisäkseni lukea ainoastaan työni ohjaaja, yliopistotutkija Maarit Alasuutari.

Jos haluatte kysyä tutkimuksestani, voitte ottaa yhteyttä joko minuun tai ohjaajaani.

Voitte lähettää kirjoituksenne ja mahdolliset kysymyksenne osoitteeseen: Jyväskylän yliopisto, Satu Tillanen-Toivanen,

c/o Yliopistotutkija Maarit Alasuutari, Kasvatustieteiden laitos PL 35, 40014 Jyväskylän yliopisto. Tai yhteyttä voi otta myös sähköpostilla: satu.a.tillanen-toivanen@student.jyu.fi. Ohjaajani sähköpostiosoite on: maarit.alasuutari@jyu.fi

Satu Tillanen-Toivanen

yliopisto-opiskelija

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.