Montako adressia meiltä Huhtasuolla vielä tarvitaan?

Taas Huhtasuon terveysasema keskusteluttaa. Kummallista, miten vaikeaa virkamiesten on saada lupauksensa toteutettua. Nyt näyttää siltä, että lupaukset ollaan pettämässä, vaikka asemalle on luvattu lääkäreitä ja laboratorion aukiolopäiviin lisäys.

Huhtasuon alueen erityispiirteiden vuoksi on tehty päätös siitä, että terveysasema säilyy alueella ja palvelee asukkaita ainakin siihen asti kun Keski-Suomen uusi keskussairaala valmistuu. Miksi siis ollaan nyt pakottamassa ihmiset yksityisille terveysasemille?

Perussuomalaisten puolueaktiivina ihmettelen, mitä ihmettä tämä on. Eikö nyt voisi jo lopettaa Huhtasuon terveysaseman epävarmuudessa pitämisen ja tehdä lopullisen päätöksen siitä, että terveysasema jatkaa alueen asukasmäärään nähden riittävällä miehityksellä? Lopetetaan tämä jatkuva veivaaminen, tämä jos mikä aiheuttaa stressiä alueella.Asukkaat on toimittaneet päättäjille adresseja, joissa toivotaan terveysaseman säilyttämistä. Kuinka monta adressia pitää vielä kerätä, ennen kuin viesti menee perille?

Pitääkö nyt ruveta miettimään jo virkamiesten vaihtamista, sillä eihän se niin voi mennä, että kuntalaisten elämää ja oloa vaikeutetaan virkamiesten toimilla. Nyt on muutettava juhlapuheet todeksi!

Seppo Hiltunen

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Pyöriä nuorille vai kuljetusapua vanhuksille?

Raskaussyrjintää on kunnissa yhä aivan liikaa

Akkujen metallit kaupan

Miksi päättäjiä ei kiinnosta tieteellinen tieto metsistä?

Lyhyet

Lyhyet

Metsiä älköön hävitettäkö

Kaupunkipyörät ovat osa ketterän kestävää liikkumista

Suomipop, pyörätuolit ja taksien kyydit

Valvonta on yhteistyötä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.