Näytön paikka, kansanedustajat

Keskisuomalaiset kansanedustajat! Pitäkää nyt puoltamme!

Jyväskylään on valmistumassa uusi kallis sairaala. Keskittämisasetuksen muutos veisi meiltä keskisuomalaisilta leikkauksia ja hoitoja Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Keskittäminen tässä tapauksessa ei tuo taloudellista hyötyä meille veronmaksajille. Eikä ole potilaan etu kuskata häntä Kuopion ja Jyväskylän väliä.

Leikkausten siirto Kuopioon kasvattaa varmasti leikkausjonoja, leikkauksiin pääsy hidastuu ja leikkauksien priorisointi lisääntynee. Keskisuomalaisten veroja kolisee savolaisten laariin jne.

Nyt on näytön paikka keskisuomalaisilla kansanedustajilla. Me olemme äänestäneet teitä ajamaan meidän veronmaksajien etua. Missä olette olleet tätä keskittämisasetusta laadittaessa, entä asetuksen muutosta tehtäessä? Mitä olette nyt tehneet estääksenne aiottujen leikkausten ja hoitojen siirron? Kertokaa tässä lehdessä meille, jotka olemme teitä äänestäneet.

Hyvät kansanedustajat huolehtikaa nyt, ettei meidän keskisuomalaisten yli aina kävellä (esimerkkeinä Sisä-Suomen poliisi 2014, hälytyskeskuksen siirto Vaasaan).

Hannele Pekkarinen
Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Kuntien itsehallinnon nurja puoli on karmea

Nyt vanhempien välinen yhteistyö korostuu

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Minkä ihmeen takia tällä tavalla?

THL kadotti otteen jo tammikuussa

Kuusan vanha metsä ansaitsee suojelun

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.