Ny on aika lähettää postia!

Nyt on suomalaisilla aivan mahtava, todellisen vaikuttamisen paikka!

Lähetä postia sinulle tärkeille, kenties sosiaalisen median ulottumattomissa oleville läheisillesi vuoden jokaisena kuukautena ja jää seuraamaan, mikä vaikutus sillä on Itellan yt-neuvotteluihin ja mahdollisiin postinjakelijoiden irtisanomisiin.

Pyydän sinua hetkisen miettimään sitä, mikä vaikutus olisi sillä, että lähetämme postia, kirjeitä, korttitervehdyksiä ikääntyville sukulaisillemme, pois muuttaneille lapsillemme, ystävillemme ja aivan kelle tahansa, jolle haluamme osoittaa, että hän on ajatuksissamme.

Voimme lähettää korttitervehdyksiä vaikka tuntemattomille vanhuksille hoitolaitoksiin ja saada heille kokemus siitä, ettei heidän elämäntyötään Suomen rakentamisessa ole unohdettu.

Suomalainen! Nyt voit osoittaa olevasi välittävä lähimmäinen, vaikuttaa työpaikkojen säilyttämiseen, ja jopa niiden lisääntymiseen.

Postilämpimäisten lähettämisestä voit tehdä koko perheen, lähipiirisi, koulun tai työpaikkasi yhteisen harrastuksen. Mutta ennen kaikkea ole mukana kumoassa se yhteiskunnallinen suuntaus, jossa kätkeydymme jopa itseltämme sosiaalisen median taakse.

Ole mukana vaikuttamassa syrjäytymisen ja valtavan negatiivisten uutisvyöryjen kyynistävään, kylmemmän yhteiskunnan synnyn ehkäisyyn.

Gitte Ahola

Jämsä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.