Nykyaikaista meininkiä

Tulee tv:stä seurattua nykymeininkiä. Otetaan töihin ulkomaalaisia tekemään mm. ydinvoimalaa aikataulun kanssa. Kun se pettää "sakotetaan" urakoitsijaa. Jokainen arvaa, mitä sellaisesta seuraa. Kukapa nyt palkatta suostuisi jatkamaan!

Tilataan leluja, helikoptereita ym. sen sijaan, että ostettaisiin valmiita. Kun "lelut" eivät valmistukaan, vaaditaan niitä valmistamaan - ilmaiseksi! Taatusti menee valmistushalut "lelujen" tekijöiltä.

Vanhukset "pumpataan kuiviin" antibiooteilla, jolloin ne kuolevat nestehukkaan ja juttu uutisoidaan epidemiana. Kun taannoin insuliinia käytettiin samaan tapaan, kaivettiin uhreja jopa maasta tutkittavaksi.

Mikä tahansa aine liiallisesti käytettynä on haitallista. Aikanaan asuintoverini farmaseuttimummo totesi kerran; "Leipäkin on vaarallista" johon minä; "Niin kaikki ovat kuolleet, jotka ovat leipää syöneet". Varsinkin, jos leipä sattuu sisältämään "torajyviä", niin silloin se on vallan "vaarallista".

Pelaamisesta ollaan kehittämässä "pakkotyötä", jopa pelaajakortti on kuulemma kohta pakollinen. Paljonkohan aiotaan sakottaa kansalaisia, jotka jättävät hommaamatta sellaisen.

Ovatko suomalaiset unohtamassa "punainen tupa ja perunamaa" -mentaliteettinsa? Onko "vaateliaisuus" hyveenä ohittanut vaatimattomuuden?

Ensin houkutellaan ihmiset ottamaan ylisuuria velkoja, sitten viedään heiltä maat ja mannut. Välillä puhutaan velkojen "anteeksiannosta" ja samassa lauseessa juttu "perutaan". Myös "pikkuvipeillä" saadaan hyväuskoiset velkakierteeseen samoin chatti-peleillä ja chattaamisella yleensä, sillä pienestä puroista isot virrat kehittyvät, oli kyse vedestä tai rahasta.

SAIMI PAATELAINEN Korpilahti

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

LyhyetLyhyetSiivoojat ovat ne jotka mahdollistavat hoitajien ja lääkäreiden työskentelyn.Kuka huomaa

Suomen tulevaisuus nojaa osaamiseen

Hyvinvointivaltion tulevaisuus

Lyhyet 24.5.

Lyhyet 24.5.

Uutissuomalaisen debatti: Kuva turvallisuusuhkista kaipaa päivitystä, sanoo presidentti Tarja Halonen

Ei kaksi ilman kolmatta poliittista lehmäkauppaa

Tietoa vai politiikkaa koronan hoitoon

Lyhyet 23.5.

Lyhyet 23.5.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.