Olen perussuomalainen

Olen perussuomalainen, en soinilainen enkä halla-aholainen. Olen erittäin pettynyt puolueen nykytilaan, hävettää hienon puolueen puolesta.

Jussi Halla-ahon noustua perussuomalaisten puheenjohtajaksi Suomeen tuli hallituskriisi, kun keskusta ja kokoomus yhteen ääneen huusivat arvojen puolesta. Mitkä ne ovat ne arvot, joiden perään kyseltiin?

Perussuomalaiset-puolueen päämääränä on ”kristillissosiaaliselta pohjalta koota yhteen ne väestöryhmät, joiden etujen ajamisesta ja tasavertaisesta sosiaalisesta ja taloudellisesta sekä yhteiskunnallisesta asemasta ei ole oikeudenmukaisesti huolehdittu”.

Keskustan ja kokoomuksen harjoittama hallituspolitiikka ei ole näyttänyt eikä näytä merkkejä sen puolesta, että siinä suosittaisiin ainakaan pienen ihmisen puolustamista. Hallituksen arvoja ei ole missään tarkemmin kirjoitettu auki, ja vaikka Halla-aho toi omissa lausunnoissaan esille sitoutuvansa perussuomalaiset-puolueen sääntöihin, hallitusohjelmaan ja yhteisiin arvoihin, eivät Halla-ahon sanomisiin uskoneet näköjään edes oman puolueen ministerit. Sieltä vaan rivistä marssittiin rinta pystyssä ulos ja muodostettiin oma vaihtoehto, muille hallituspuolueille salonkikelpoisempi kumppani.

On tämä kummallista peliä! Puhutaan arvoista ja vallasta. Mutta tässä taitaakin olla kyse arvovallasta! Siitä, että kun puoluekokouksessa jäsenistön antamat äänet menivät väärille ihmisille, niin se sai housunpuntit tutisemaan ministeriaitiossa.

Kenttäväki kertoi oman väkevän mielipiteensä harjoitettua hallituspolitiikkaa vastaan ja kentän mielipidettä on kunnioitettava.

Se vaan on aina niin, että kun kansa on demokraattisissa vaaleissa käyttänyt ääntään ja puhunut, niin pulinat pois!

Vaikka nyt puolueen ministerit sekoilevat, seison edelleen perussuomalaisten riveissä ja teen arjen töitä pienen ihmisen puolesta. En ole tyytyväinen toimintaan, jota nyt ministerivetoisesti tehdään.

Seison perussuomalaiset-puolueen takana, ja olen sitä mieltä, että johtaa puoluetta kuka tahansa, puolueen arvot, säännöt ja toiminnan tarkoitus ovat tärkeimmät. Eivät yksittäisten ihmisten omat vallanhalut, joihin puoluetta näköjään haluttaisiin sitoa.

Seppo Hiltunen

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Lyseo käräjäoikeuden kodiksi

Hoitajamitoitus-vääristelyä

Suomessa on hyviä ja huonoja maahanmuuttajia

Lyhyet

Lyhyet

Keski-Suomen kuntien talous on saatava kuntoon

Eläkkeiden alentaminen tuhoisaa taloudelle

Syyskuun kielo. Kuva: Matti Hyvärinen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.