Ollaanko avissa tosissaan?

Keskisuomalainen uutisoi 11.5., että aluehallintovirasto (avi) huomautti Jyväskylän kaupunkia siitä, ettei se järjestänyt varhaiskasvatuksessa lain mukaista ruokailua lakon aikana viime lokakuussa. Lapsille tarjottiin jogurttia, juurespaloja, hedelmiä, mehukeittoa, leikkeleitä, näkkileipää ja levitettä.

Totta kai avin tulee valvoa lain noudattamista, mutta pitää sen tulkinnassakin jokin roti olla. Yhdellä aterialla parin päivän aikana lapsukaiset saivat mielestäni asiallista purtavaa. Ateriat eivät todellakaan asettaneet heitä minkäänlaiseen terveydelliseen vaaraan. Mitenkähän lain henki toteutuu kotona?

Voi vain kuvitella, miltä moinen huomauttelu tuntuisi maailman väestön enemmistöstä, joka voi suoranaisessa nälässä vain haaveilla hyvinvointivaltiosta. Suomi on yhä EU:n maiden holhousindeksin ykkönen. Se todella näkyy!

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Muutto ja muutos

Seurakunta ja tilakiistat

LyhyetPyöräilijöille saatava pakolliseksi säännöksi taluttaa aina pyörä suojatien yli.Kamikazet kuriin

LyhyetKevätriemua laulavi nyt ilma ja maa, tuulikin tuoksuja tuo. Luojan suurta ihmettä.Marsa14 miljardin osingot ei riitä. Tarvitaan uusi kiky, ulvoo EK. Ei onnistu. Hanskat putoo.

Tarvitsemme EU:ta

Kansankirkon leipä on mautonta

Lyhyet 22.5.

Lyhyet 22.5.

Maisemamme on nyt pelkkä muisto

Koulutusjärjestelmästä opintojärjestelmään

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.