Onneksi loanheittäjät ovat pieni vähemmistö

Sain kirjeen kotiini ja koska ko. kirjeen lähettäjä ei syystä tai toisesta itseään esitellyt, laitan kirjeen lyhentämättömänä kaikkien näkyville:

"Suksi kuule ämmä takas vaikka mihin, jos ei paikkakunta kiinnosta. Ja ota se ukkoski mukaan. T: Jämsäläiset niin!"

Kiitos kannanotosta! Paikkakunnassa ei ole mitään vikaa, mutta kuten kirjeestä käy ilmi, ystävällisyys ei varsinaisesti kukoista täällä Suomen sydämessä, jota Jämsäksi kutsutaan. Onneksi täällä on ihmisiä moneen lähtöön, kuten joka puolella Suomea ja nämä surkeasta itsetunnosta kärsivät loanheittäjät ovat vain pieni vähemmistö.

Jokainen, joka luki aikaisemman kirjoitukseni (Keskisuomalainen 10.4.) koskien Turusta kirjoitettua artikkelia ja turkulaisena olemista Keski-Suomessa, toivottavasti ymmärsi, etten pidä itseäni mitenkään parempana ihmisenä. Olen aidosti sitä mieltä, ettei meistä kukaan ole se oikea ihminen arvostelemaan muita. Kirjoitukseni oli vain vastine artikkeliin, joka oli mielestäni loukkaava ja kirjoitettu vailla varsinaista tietoa ko. kaupungista ja siellä elävistä ihmisistä.

Tiedoksi kirjeen lähettäjälle ja muillekin asiasta herneen nenäänsä vetäneille, emme ole juuri nyt muuttamassa pois Jämsästä, joten kyseiset kirjeet voi jättää lähettämättä. Vastaisuudessa keskustelen ko. asiasta ainoastaan reilusti itsensä esittelevien ihmisten kanssa.

Hyvää kevättä kaikille.

MARI RIKKONEN Jämsä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Maitolavat, jätelavat ja lava- kulttuuri

Lyhyet

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen kolumni: Saksalta odotetaan johtajuutta

Miksi kaikkea todellakin vastustetaan?

Lyhyet

Kansanedustaja Anne Kalmarin kolumni: Talous on hyvinvointimme kivijalka

Vastoin yleistä mielipidettä

Sodille on vanhoja ja myös uusia syitä

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.