Outoa käytöstä Vuorilammella

Tuli outo tunne viikonvaihteessa, kun kuulin syntymäpäiväseurueen käytöksestä Laajavuoren Vuorilammella. Että nytkö meiltä viedään vielä alueen virkistyspaikkakin? Toivottavasti on kysymys yksittäistapauksesta, tosin mahdollisimman törkeästä.

Seurue, etenkin yksi puku päällä oleva mieshenkilö ajoi rannalta uimareita pois törkeästi haukkuen ja uhkaillen turpaanmättämisellä.

Uimarit olivat hänen mukaansa yksityisalueella. Yksi haukkumisen kohde oli Kortepohjan Asukkaat ry:n hallituksen jäsen, vakiouimari, joka ehti ottaa kuvan töykeimmästä haukkujasta. Auton, joka oli parkkeerattu laittomaan paikkaan, rekisteri ja omistaja on myös tiedossamme. Auton ikkunassa oli pieni lappu, jossa luki: ”Yksityistilaisuus”.

Mies oli soittanut vartiointiliikkeen vartijat paikalle, kun ”täällä on hankalia ihmisiä, jotka eivät suostu lähemään alueelta, vaan juovat täällä pussikaljaa”. Vartijat ajoivat uimarit pois rannalta, joka on kaukana savusaunasta. Joukossa myös ulkomaalainen perhe.

Laajiksen väki ei vastaa sähköposteihin, eivätkä puhelimeen. Minulle on tullut puoli tusinaa puhelua ja saman verran tuohtuneita sähköposteja.

Olen neljäkymmentä vuotta käynyt Vuorilammella uimassa, eikä koskaan ole ongelmia ollut. Voisiko apulaiskaupunginjohtaja Timo Koivisto vastata, mistä on kysymys? Millaisia sopimuksia on tehty ja kenen kanssa?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Kesätyöseteli kaikille päättöluokkalaisille!

Ennätyksiä ilman lapinlisää

Lyhyet

Lippumme elää ajassa

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Punamullan jakopolitiikan paluu

Nopeuden palvonnassa unohtuu tavaraliikenteen hidastava vaikutus

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.