Outoa käytöstä Vuorilammella

Tuli outo tunne viikonvaihteessa, kun kuulin syntymäpäiväseurueen käytöksestä Laajavuoren Vuorilammella. Että nytkö meiltä viedään vielä alueen virkistyspaikkakin? Toivottavasti on kysymys yksittäistapauksesta, tosin mahdollisimman törkeästä.

Seurue, etenkin yksi puku päällä oleva mieshenkilö ajoi rannalta uimareita pois törkeästi haukkuen ja uhkaillen turpaanmättämisellä.

Uimarit olivat hänen mukaansa yksityisalueella. Yksi haukkumisen kohde oli Kortepohjan Asukkaat ry:n hallituksen jäsen, vakiouimari, joka ehti ottaa kuvan töykeimmästä haukkujasta. Auton, joka oli parkkeerattu laittomaan paikkaan, rekisteri ja omistaja on myös tiedossamme. Auton ikkunassa oli pieni lappu, jossa luki: ”Yksityistilaisuus”.

Mies oli soittanut vartiointiliikkeen vartijat paikalle, kun ”täällä on hankalia ihmisiä, jotka eivät suostu lähemään alueelta, vaan juovat täällä pussikaljaa”. Vartijat ajoivat uimarit pois rannalta, joka on kaukana savusaunasta. Joukossa myös ulkomaalainen perhe.

Laajiksen väki ei vastaa sähköposteihin, eivätkä puhelimeen. Minulle on tullut puoli tusinaa puhelua ja saman verran tuohtuneita sähköposteja.

Olen neljäkymmentä vuotta käynyt Vuorilammella uimassa, eikä koskaan ole ongelmia ollut. Voisiko apulaiskaupunginjohtaja Timo Koivisto vastata, mistä on kysymys? Millaisia sopimuksia on tehty ja kenen kanssa?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Luonto kutsuu! Ei siis enää tekosyitä!

Voiko hallitus jakaa rahaa lainvastaisesti?

Orjuuden ja sorron varjo on pitkä ja synkkä

Vihervasemmisto on uhka sananvapaudelle

Kyllä kaupungin johto vastaa ja haluaa osaltaan edistää avoimmuutta

Lyhyet

Uupuminen voi alkaa jo koulussa

Säynätsalo go go go!

Vanhempien yhdenvertaisuus on lasten perusoikeus

Viljelty pelto tai laidun ei ole retki- paikka

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.