Paikka sairaalalle Keljonkankaalle

Keljonkankaan tontti liian märkä! Ei huolta. Vastapäätä on valmis tontti. Eteläportin alue raivattiin jo lähes 20 vuotta sitten tavaraliikennekeskuksen paikaksi. Kalliit konsulttitutkimukset osoittivat, että paikka on liikenteellisesti parhaalla paikalla ja kaikki alueen kauniit lähteet ja lammet ohjattiin muualle. Sittemmin todettiin, ettei liikenneyrittäjät olleetkaan konsulttien kanssa samaa mieltä. Tontin alkuperäinen käyttötarkoitus on haluttu unohtaa. Nyt puhutaan suuresta kauppakeskuksesta. Muuramen puolella on kuitenkin tilaa, jos alueelle joskus tarvitaan kaupallista rakentamista.

Luovutaan virkamiesten unelmista ja rakennetaan sairaala tuolle valmiille tontille. On tilaa ja valmiit pohjatyöt. Alue on liikenteellisesti hyvällä paikalla. Vastassa ei ole myöskään lunastusongelmia kuten keskussairaalan mäellä. Kaupunki omistaa Keljonkankaan tontin kokonaan. Rakennetaan uusi sairaala vasta, kun kuntien talous on paremmalla tolalla. Ei katto romahda nykyisessä sairaalassakaan, vaikka joillakin tahoilla näyttäisi olevan paineita sairaalan uusimiseen.

Juhani Suonpää

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

LyhyetKesätapahtumat kiertoon, rallit Seinäjoelle, tangomarkkinat tänne.Ja Ailamarista kuningatarEn ole koskaan syönyt pizzaa tahi hampurilaista, en ole somessa, mutta pärjäilen. Sh, kun olen vältän näitä.

Kaupunki ei välitä melusaasteesta

Masennuseläkkeet ovat kestämättömällä tasolla

Psyyken lääkintä on viimeinen keino

Lyhyet

Kansallisarkisto, sotiemme historian tutkimus ja SS-olettamukset

Avoin kirjeeni kansanedustajille

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.