Palataan arkeen!

Poliitikassa mielipiteet monista asioista voivat olla erilaisia. Tämä koskee myös EU:n kriisirahastoston hyvyyttä tai huonoutta. Kunnioitan Sinuhe Wallinheimon (kok.) näkemystä asiassa, vaikka se on erilainen kuin omani.

Voivatpa tulkinnatkin siitä, mitä joku asia merkitsee olla erilaisia. Jos haluaa väittää, että esim. 1,1 miljardin euron siirtäminen Suomesta pankkikriisien hoitamiseen ei koske ”pihtiputaalaista pankin asiakasta” niin en siitäkään vielä riemastu, vaikka tiedän, että koskee.

Mutta ei tosiasioita voi muuksi muuttaa. Lasse Kankaan kolumnia (17.12.) moukaroidessan Wallinheimo sanoi, ettei keskusta olisi selvästi vastustanut yhteisvastuullista rahastoa. Todistin, että vastustimme. Kun Wallinheimo, esitti toistamiseen saman väitteen, sanoin kovasti. Näin suuressa asiassa totuus ei kertakaikkiaan voi jäädä epäselväksi.

Nyt asia lienee selvä. En ole kohta neljän vuoden aikana enempi moittinut kirjoituksissani nimeltä edustaja Wallinheimoa. Lupaan kovien sanojen välttämistä jatkossa. Toivon, että vaikka mielipideasioista oltaisiinkin eri mieltä, emme vääristelisi faktoja. Ponnistellaan yhdessä. Palataan arkeen!

Mauri Pekkarinen

kansanedustaja (kesk.)

Jyväskylä

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Tulevaisuuden työelämä kaipaa ”sosiaalisia nörttejä”

Lyhyet

Jätemaksu peritään moneen kertaan

Ilmastoasiat pöydälle, nyt!

Lyhyet 20.6.

Lyhyet 20.6.

Työpaikalla kiusaamista ei pidä sietää

Naisille jaetaan jatkuvasti pukeutumis- ja käytösohjeita

Lyhyet 19.6.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.