Palvelu rautateillä on heikentynyt

En ole niinkään harmistunut junien myöhästelemisistä kuin tästä uudesta valtion rautateiden lippupolitiikasta. Ensinnäkin uusi rahastus: kun nouset junaan ilman lippua suljetulta asemalta, mistä et saa lippua, joudut automaattisesti maksamaan viiden euron sakon. Eihän linja-autoissakaan tarvitse maksaa tällaista ylimääräistä maksua.

Mihin tämä perustuu? Onko tarkoitus karkottaa tietyt ryhmät junista?

Sitä paitsi en ole nähnyt kunnon infoa tästä muutoksesta. Olen kulkiessani todennut tämän tulleen yllätyksenä todella monille.

Miksi VR saa tehdä näin?

Ja lipun osto netistä on oma tarinansa. En puutu siihen, vaikka olen kokenut senkin tosi vaikeana, kun ei voi tulostaa, eikä saa R-kioskilta suoraan lippua, kuten annetaan ymmärtää ym. ym.

On Valtion Rautateiden juhlavuosi. Kun miettii asioita taaksepäin, muutosta on tapahtunut - eikä mielestäni hyvään suuntaan.

Asemia on lakkautettu, junat pysähtyvät vain isommissa paikoissa. Meidät on ajettu yksityisautoiluun. Ja sitten vielä nämä muutokset lippu-asioissa, missä mikään ei pelaa. Todella paljon olisi huonoja esimerkkejä tästä nykyisestä tilanteesta, mitä olen nähnyt ja kuullut myös monelta kanssamatkustajalta.

Mutta miksi kukaan vaikuttaja ei ole ottanut kantaa näihin muutoksiin? VR on kansan yhteinen laitos. Odotanko/odotammeko turhaan päättäjiemme eli kansanedustajien puuttumista asiaan?

EILA PÖYHÖNEN Laukaa, Lievestuore

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Kansanedustaja Kotiahon harhainen identiteettipolitiikka

Puolustan oikeutta – ja lakien mukaan

Vaihtoehtoja tarvitaan

Vaajakoski nyt täysi sumppu

Syyttäjälaitoksemme rämpii vakavassa kriisissä

Lyhyet

Hallitseeko Suomea todella vihervasemmisto?

Kansanedustaja lasketteli haittapuhetta?

Kotiaholta väärä väite Jämsän vastaanottokeskuksesta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.