Peliongelma ja parisuhde

Teen Itä-Suomen Yliopistossa väitöskirjatutkimusta, jossa tarkastelen puolisoiden kokemuksia peliongelmasta ja sen vaikutuksia parisuhteeseen ja perheeseen. Tutkimuksessa huomioidaan pariskunnan molempien osapuolien omat yksilölliset kokemukset peliongelmasta.

Etsin tutkimukseeni haastateltavaksi pariskuntia kertomaan oman tarinansa peliongelmasta. Haastattelen puolisot erikseen yksilöhaastatteluina. Haastattelut ovat vapaamuotoisia, joissa voi omin sanoin kertoa tarinansa. Haastattelut tehdään nimettöminä. Tutkimukseen osallistumisesta ei makseta palkkiota. Haastatteluun osallistuminen antaa arvokasta tietoa vaikeasta elämäntilanteesta peliongelman hoidon tutkimus- ja kehittämistyöhön.

Jos olette pariskuntana valmiit osallistumaan tutkimukseen tai haluatte lisätietoja ennen osallistumispäätöstä, olkaa hyvät ja ottakaa yhteyttä nimelläni osoitteeseen: Itä-Suomen Yliopisto, Yhteiskuntatieteiden laitos, Kuopion Kampus, PL 1627, 70611 Kuopio. Puh. 041 71 49 459. Sähköposti: marttine@student.uef.fi

JOHANNA MARTTINEN Itä-Suomen Yliopisto

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Jyväsjärvi ja Rantaraitti ovat Jyväskylän keuhkot

Kulmuni on paras johtaja keskustalle

Lyhyet

Kohtuuden pitää riittää – työelämässäkin

Lyhyet

Tourujoen luontopolku ei ole mikään jätepiste

Lyhyet

Ydinvoima turvallista

Veronmaksajana saa ihmetellä Uuraisten valokuitupäätöksiä

Äänestäjien tahdosta viis

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.