Perussuomalaisten toimintatavoista

Kyllä nyt puhetta riittää ja kirjoituksia satelee perussuomalaisten ja Teemu Torssosen ympärillä. Torssonen sai potkut puolueesta, jonka riveissä hän on seisonut jo monta vuotta ja puolustanut puolueen ideologiaa.

Puolueesta, joka sanoo olevansa suorapuheinen ja jonka arvopohja on sananvapaus. Joka sanoo, että joskus totuus voi olla kuin solvaus, mutta sen puolella ollaan.

Ikävää Torssoselle, joka noudatti puolueen säännöissä muotoiltua arvopohjaa, mutta joutuu nyt itse maksumieheksi. Sillä ilmeisesti on rajansa sillä, kenen suorapuheisuutta hyväksytään ja kenen ei.

Onko perussuomalaisten sisällä taas nousemassa joku pieni ryhmittymä, joka haluaa tehdä vallankaappauksen? Se on nähty, miten siinä käy. Turha yrittää, sillä me vanhat puolueen kannattajat emme hyväksy pelleilyä emmekä hiekkalaatikkoleikkejä.

Politiikkaa tehdään vastuullisesti, suoraselkäisesti ja arvokkaasti. Luottamustehtäviä ei oteta, ne saadaan.

Jotta perussuomalaiset ei puolueena menettäisi kasvojaan aivan täysin, on Teemu Torssosen erottaminen puitava avoimesti, niin että puolueesta erottamiseen johtaneet syyt ja perustelut olisivat selviä edes Teemulle itselleen.

Seppo Hiltunen

Jyväskylä, Pupuhuhta

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Hallitusohjelmassa on paljon hyvää

Koulutukseen sijoittaminen ei ole ”resurssihulluutta”

Lyhyet

Nuorten pitäisi liikkua enemmän

Lyhyet

Panssarit pois kävelykadulta!

Merta pakoon Helsingistä

Saatko rakastaa ketä haluat?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.