Piina vahvistaa

Keskustalle, kokoomukselle ja tasavallan presidentille ei kelvannut perussuomalaisten uusi puheenjohtaja, jonka valinta lain mukaan kuuluu vain kyseisen puolueen jäsenille. Puuttumalla toisen puolueen sisäisiin asioihin mainitut tahot aiheuttavat myös kansallisen kehityksen taantumisen hajottamalla hyvän hallituksen.

Näin voimakasta ohjailua ei ollut edes Presidentti Urho Kekkosen aikakaudella, vaikka silloin presidentillä olikin enemmän valtaa.

Kansainvaellukset ovat aiheuttaneet pulmia jo aikojen alussa, niitä kuvataan raamatunhistoriassa. Jussi Halla-aho on tehnyt laskelmia, jossa lisääntyvä maahanmuutto horjuttaisi kansantaloutta ja hän siis sillä perusteella vastustaa lisääntyvää maahanmuuttoa, kannanotoistaan hän on saanut tuomion ja nyt sitten vielä toisen.

Länsimaisen oikeuskäytännön mukaan kärsitty rangaistus nollaa tilanteen, näin onkin käynyt esimerkiksi kansanedustaja Kauko Juhantalon ja pormestari Jan Vapaavuoren osalta, mutta ei Halla-ahon osalta.

Perussuomalaiset oli pitkään politiikan koulukiusattuja ja nyt sitten taas uudelleen. Tiedämme historiasta, että suomalaista vain vahvistaa piina ja kiusa, siinä suhteessa puolue vahvistuu seuraaviin eduskuntavaaleihin mennessä.

Esko Järvenpää

kaupunginvaltuutettu (ps.)

Jämsä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Taitetun indeksin oikaisu lisäisi verotuloja

Kenen käsissä Jyväskylän kaavoitus?

LyhyetRaamattuun uskovat eivät ole joko lukeneet tai ymmärtäneet sitä.Esim: 1. Moos. 19: 7–8Perustotuus: ”Ihminen olet ja tulet pysymään eliöiden ja elottoman ympäristön vaikutusverkoston osana.”

Lyhyet

Myös yksityishenkilöiden veronkierto estettävä

Masennuksesta ja surusta

Venäjä, idästä ei mitään uutta

Lyhyet

Tulevaisuuden työelämä kaipaa ”sosiaalisia nörttejä”

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.