Rahat terveyskeskusten työhön

Suomalainen oikeudenmukaisuus ja sen taju, pidä heikoimmistasi huolta, on koetteilla. On kova vimma säästää sieltä, mistä kipeimmin raha puhuu. Vuosikymmenien työ uhkaa hukkua jakaen kansaa enemmän kahtia heikkoihin ja pärjääjiin.

Perusterveyden hyvä hoito kuuluu kaikelle kansalle vauvasta vaariin. Neuvolapalvelut, suunterveydenhoito, terveysneuvonta sekä lääkäripalvelut on saatava kohtuullisen välimatkan päästä, jotta alueellinen tasa-arvoisuus toteutuu.

Koska sosiaalietuuksista maksetaan veroja vähintään 20 prosenttia, ehdotamme, että työstä pidätettävä prosentti on isompi. Eli näin jokainen kuntalainen osallistuisi veroilla maksettaviin oikeuksiin, tämä hyödyttäisi välittömästi sekä välillisesti kaikkia kuntalaisia.

Huolehditaan yhdessä, ettei yhtään terveysasemaa eikä lähikoulua tarvitse lakkauttaa, vaan yhteiskunnassa asuisi hyvinvoivia kansalaisia. Näin pidämme huolta myös tulevaisuudesta, joka on lapsissa!

Turha rahareikä konserttitalohanke pois, ja rahat terveyskeskusten hyvään toimintaedellytyksiin.

Jyväskylän kaupungin valtuusto, ryhtiä päätöksentekoon, älkää lakkauttako Tikkakosken terveysasemaa eikä Säynätsalon terveysasemaa, pitäkää Jyväskylän seutu hyvillä päätöksillä asuttuna.

JAANA IIVARINEN MARIA RAJALA isänmaantoivojen äidit Jyväskylä, Kuikka

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Kirja on seikkailu

Vanhus- asiassa tarvitaan ryhtiliike

Kotoutus on hyvällä mallillla

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Tekeekö seksuaalikasvatus nuorista helppoja uhreja?

Tulevaisuuden hoiva

Numerot kertovat aina ihmisistä, kokoomus

Ken on syyllisin?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.