Rallikatsojat marssivat pihassa

Muutama ajatus viikonloppuna pidetun Toivakkarallin tiimoilta. Rallitapahtuma on monelle mielenkiintoinen ja hauska tapa viettää kesäpäivää luonnonhelmassa ja sivukylille se tuo sitä monien kaipaamaa vipinää.

Järjestäjät tekivät parhaansa asian onnistumiseksi, mutta silti toiminnassa löytyy kehitettävää. Uskoisin, että rallin järjestäjälle ei tullut edes mieleen miten tyhmiä pieni osa katsojista voi olla. Tämän jouduin mökkiasukkaiden kanssa toteamaan.

Tontimme ja pihapiirin halki menee hallille tie joka jatkuu polkuna kesäasunnon pihan halki toiselle kylätielle. Pihassa töiden lomassa jouduin toteamaan, että osalla rallikansaa ei ole muuta kuin oikeuksia.

Vein hallitien päähän nauhan tienpoikki, mutta se ei näitä pihassa marssijoita häirinnyt vaan marssi jatkui kesäasunnon pihan halki, jossa asukkaat väistelivät tätä etuoikeutettua kansanosaa. Puoli linja-autollista itsekin ohjailin takaisin viralliselle reitille.

Kuka meistä sietäisi, jos asuntomme tontin läpi menisi esimerkiksi kaksi kertaa päivässä viisikymmentä ihmistä edestakaisin?

Ettei tarina olisi niin synkkä niin tapahtumassa oli myös hauskoja hetkiä: kiitos ”Leivonmäen miehelle”, sinulla oli kaikesta huolimatta sydän paikallaan ja rehellisyys tallella.

Olen pahoillani kesäasukkaiden puolesta ja toivon, että järjestäjät seuraavassa rallissa ottavat ongelman huomioon. Toivon, että järjestäjät sopivaksi katsomallaan tavalla poistavat tämän kesäasukkaiden häirinnän.

Menestystä tuleville rallitapahtumille Toivakassa!

Jukka Bågman

Toivakka

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Varpushaukka Keuruun Haapamäellä. Kuva: Marja Mallat

Naaraskorento munii veteen. Kuva: Jukka Luoma

Neitoperhonen. Kuva: Pirjo Ala-Hynnilä

Lukijan kuvatRautapyörä. Kuva: Jorma Soininen

Talousjärjestelmä luo pahoinvointia

Lyhyet

Lyhyet

Mykkäsen malli lisäisi kivihiilen käyttöä

Poliittisen poliisin paluu

Kiristäjät liikkeellä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.