Säästetäänkö vielä lisää?

Hienoa, kun kaupunkiimme nousee ympäri vuoden esteettisesti houkuttelevia rakennelmia. Kymmeniä miljoonia saadaan tuhlattua tuosta vain, kun koko sataman liikennejärjestelyt pistetään uusiksi. Näin saadaan varmasti houkuteltua lisää asukkaita kauniiseen kaupunkiimme.

Eihän sillä ole väliä, että todellisuudessa vaikkapa terveydenhoito on menossa täysin väärään suuntaan. Jonot ovat valtavat kaikkiin hoitoihin, paitsi jos maksat triplasumman rahaa yksityisille palveluille.

Vanhuksia pyritään pitämään kotona mahdollisimman pitkään kotihoidon turvin. Onhan se helpompi käydä asukkaan luona neljä kertaa päivässä kääntymässä ovella kuin että eettisesti ihmisyksilölle järjestettäisiin esimerkiksi palvelutalosta paikka.

Omalla alallani painavin säästökohde on hoidon tarvikkeisto sekä henkilökuntamitoitus. Minimimäärällä työntekijöitä painetaan töitä ilman sijaisia, sillä niistäkin säästetään. Kakkapyllytkin pestään varmaan kohta käsin, sillä ei muutamalla pesulapulla saa puhdasta aikaan kuitenkaan. Heitetään aseptiikka kuuseen, pistetään kuusi paloiksi ja palat uuden sillan tukirakenteisiin. Joten, säästetäänkö vielä lisää?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Ihminen kaipaa kontakteja muiden kanssa

Älä unohda vanhusta!

Huviajelun kieltävä laki on turha

Ikäihmisten täytyy pysyä kotona

GPS-siru kalliisiin polkupyöriin

Lyhyet

Joutuvatko pienituloiset koronakriisin maksajiksi?

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.