Säästetäänkö vielä lisää?

Hienoa, kun kaupunkiimme nousee ympäri vuoden esteettisesti houkuttelevia rakennelmia. Kymmeniä miljoonia saadaan tuhlattua tuosta vain, kun koko sataman liikennejärjestelyt pistetään uusiksi. Näin saadaan varmasti houkuteltua lisää asukkaita kauniiseen kaupunkiimme.

Eihän sillä ole väliä, että todellisuudessa vaikkapa terveydenhoito on menossa täysin väärään suuntaan. Jonot ovat valtavat kaikkiin hoitoihin, paitsi jos maksat triplasumman rahaa yksityisille palveluille.

Vanhuksia pyritään pitämään kotona mahdollisimman pitkään kotihoidon turvin. Onhan se helpompi käydä asukkaan luona neljä kertaa päivässä kääntymässä ovella kuin että eettisesti ihmisyksilölle järjestettäisiin esimerkiksi palvelutalosta paikka.

Omalla alallani painavin säästökohde on hoidon tarvikkeisto sekä henkilökuntamitoitus. Minimimäärällä työntekijöitä painetaan töitä ilman sijaisia, sillä niistäkin säästetään. Kakkapyllytkin pestään varmaan kohta käsin, sillä ei muutamalla pesulapulla saa puhdasta aikaan kuitenkaan. Heitetään aseptiikka kuuseen, pistetään kuusi paloiksi ja palat uuden sillan tukirakenteisiin. Joten, säästetäänkö vielä lisää?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Äänestäjien tahdosta viis

Tourujoen luontopolku ei ole mikään jätepiste

Lyhyet

Ydinvoima turvallista

Veronmaksajana saa ihmetellä Uuraisten valokuitupäätöksiä

Lyhyet

Helppo ja hyvä teko

Hallituskolmikon tarjoamat vastaukset eivät vakuuta

Ystävien merkitys

Mikä kuntapäättäjiä oikein vaivaa?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.