Säynätsalossa oltava terveysasema

Säynätsalolaiset järjestöt luovuttivat 30.11. kaupunginjohtajistolle vetoomuksensa Säynätsalon terveysasemansa säilyttämiseksi.

Vastauksessaan lähetystölle apulaiskaupunginjohtaja Pekka Utriainen pitää Kinkomaata painopistealueena, johon Säynätsalon terveyspalvelutkin siirtyisivät.

Vaikka lopullisia päätöksiä ei vielä ole tehty, Utriainen pitää erittäin todennäköisenä, että Kyllön remontin väistötilat löytyvät juuri Kinkomaalta. Tulevaisuudessa Kinkomaa on varmasti suuri voitto säynätsalolaisille, vakuuttaa Utriainen. Näihin vakuutteluihin emme Säynätsalossa usko, siksi huonoja kokemuksia niiden pitävyydestä on aiemmilta vuosilta saatu.

Mielestäni on todennäköistä, että Kyllön remontin valmistuttua, kun terveyspalvelut siirretään takaisin Kyllöön, niin säynätsalolaisten terveyspalvelut olisivat siinä siirrossa mukana.

Terveyspalveluiden alasajoa eivät päättäjät voi puolustella nykyisellä talouslamalla Jyväskylässä. Alasajaminen aloitettiin jo paljon ennen tätä nykyistä lamaa nousukaudella Jyvässeudulla.

UNTO PYNNÖNEN Jyväskylä, Säynätsalo

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Ellun Kanoilta ei juuri osteta

Kyllön terveysaseman asiakaspalvelu ei toimi

Lyhyet

Lyhyet

Olisiko vanhusasian- valtuutetun aika?

Perustulo- kokeilu oli tiedevilppiä

Maksuväline- petosta ei todettu

Luetko sinä? No, mutta miksi et?

Lyhyet

Jyväskylä valvoo yhdenvertaisesti omaa ja yksityistä palvelutuotantoa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.