Säynätsalossa oltava terveysasema

Säynätsalolaiset järjestöt luovuttivat 30.11. kaupunginjohtajistolle vetoomuksensa Säynätsalon terveysasemansa säilyttämiseksi.

Vastauksessaan lähetystölle apulaiskaupunginjohtaja Pekka Utriainen pitää Kinkomaata painopistealueena, johon Säynätsalon terveyspalvelutkin siirtyisivät.

Vaikka lopullisia päätöksiä ei vielä ole tehty, Utriainen pitää erittäin todennäköisenä, että Kyllön remontin väistötilat löytyvät juuri Kinkomaalta. Tulevaisuudessa Kinkomaa on varmasti suuri voitto säynätsalolaisille, vakuuttaa Utriainen. Näihin vakuutteluihin emme Säynätsalossa usko, siksi huonoja kokemuksia niiden pitävyydestä on aiemmilta vuosilta saatu.

Mielestäni on todennäköistä, että Kyllön remontin valmistuttua, kun terveyspalvelut siirretään takaisin Kyllöön, niin säynätsalolaisten terveyspalvelut olisivat siinä siirrossa mukana.

Terveyspalveluiden alasajoa eivät päättäjät voi puolustella nykyisellä talouslamalla Jyväskylässä. Alasajaminen aloitettiin jo paljon ennen tätä nykyistä lamaa nousukaudella Jyvässeudulla.

UNTO PYNNÖNEN Jyväskylä, Säynätsalo

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

LyhyetKyllä on sääli eläimiä, joista ei pidetä huolta! Syyttömiä kärsijöitä!Pitokiellot voimaan!Metsästäjät menevät egoaan pönkittämään tappamalla viattomia eläimiä!

Kukaan ei valvo Kelaa

Avoimen väylälle myös taloudellista tasa-arvoa

Varpushaukka Keuruun Haapamäellä. Kuva: Marja Mallat

Naaraskorento munii veteen. Kuva: Jukka Luoma

Neitoperhonen. Kuva: Pirjo Ala-Hynnilä

Lukijan kuvatRautapyörä. Kuva: Jorma Soininen

Talousjärjestelmä luo pahoinvointia

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.