Seksinhaluiset miehet uhkaavat kuntoutustani

Olen elänyt ilman seksiä jo 16 vuotta. Liian täynnä omia seksitarpeitaan olevat miehet rikkovat kuntoutumistani, kun he tunkevat lähentelemään ja raiskaavat humalassa puhelimeni rivoilla ja tunkeilevilla tekstiviesteillä.

En halua, että minulle puhutaan kuin huoralle. Miesten tulisi opetella elämään ihmisiksi ja kohtelemaan naisia kauniisti. Jokaisella ihmisellä – niin naisella kuin miehellä – on oikeus myös elää ilman seksiä ja etenkin, jos se sairauden ja elämänkokemusten valossa on perusteltua.

Sen, jolla on ongelmia tai puutetta oman seksielämänsä kanssa, tulisi opetella tervettä läheisyyttä. Miesten tulisi kohdistaa huomionsa terveisiin aikuisiin eikä yrittää tunkeilla heikentyneen ja hauraan ihmisen elämään. Ja jos rakkautta kaipaa, sitä ei saa väkisin.

Rakkaus vaatii riittävää tasapainoisuutta, aitoja tunteita ja vastuuntuntoa molemmilta. Mikään muu ei ole rakkautta. Myös terve läheisyys on vastavuoroista sekä henkisesti läsnä olevaa.

Lääkäri sanoi minulle, että minulla on oikeus kieltäytyä seksistä. Vain terve ja vastuuntuntoinen läheisyys on tervetullutta. Ymmärrän, että ihmisillä voi olla erilaisia ongelmia ja etenkin seksuaalisuus on herkästi vaurioituva alue, joka vaikuttaa koko persoonallisuuteen.

Meillä jokaisella on omat sietorajamme ja on terveyttä osata kuunnella niitä. Nautitaan tasapainoisista asioista, niitähän maailmassa on kosolti.

Minusta tuntuu parhaalta, kun kommunikaatio perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen eikä niin, että halvennetaan toista heti alkajaisiksi.

Itse olen aikanaan rakastanut vain yhtä miestä, joka meni naimisiin toisen kanssa. Sen faktan kanssa minun on elättävä loppuelämäni.

Ikäneito 51v.

Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä. Toimitus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Seniorikortin hankala uudistus

Saksa jyrää Euroopassa!

Suomen uusin ja rumin?

Lyhyet

Lyhyet

Mielipide: Jalankulkija on turvaton tietyömaan kaaoksessa

Mielipide: Kohti kestävää energiatuotantoa

Mielipide: Isännöitsijällä eri näkemys perukirjasta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.