Sote-näytelmä etenee Jämsässä

Yksi osa jatkonäytelmästä ”Jämsän sote-kilpailutus” on esitetty. Kaikki on tähän asti sujunut laaditun käsikirjoituksen mukaan. Vai uskoiko joku, ettei Pihlajalinna voita ”kilpailutusta”?

Kyllä kaikki oli pedattu Pihlajalinnan voitoksi, Attendo saatiin hetkeksi mukaan teatteriesitykseen, mutta sen näytelmän juoni paljastui erittäin nopeasti. Kilpailussa on voitto varma, kun ei ole kuin yksi osanottaja.

Tosin suuresti epäilen, ettei Mikko Wirenillä ole aivan niin suurta vaikutusvaltaa maan asioihin kuin annetaan ymmärtää. En usko kenenkään suomalaisen voivan antaa takuuta siitä, että se ja se sairaala pysyy olemassa seuraavat kymmenen vuotta.

Jämsässä Pihlajalinna on jollain keinoin saavuttanut niin suuren vaikutusvallan, että koko valtuusto on käynyt tarpeettomaksi. Tosin tulossa olevat valitukset ja informoinnit eduskunnan oikeusasiamiehelle ja oikeuskanslerille saattavat vielä muuttaa koko näytelmän.

Ystäväni Kari Keskinen on jo aiemmin (Ksml 26.1.) kirjoittanut Jämsän kilpailutuksesta. Lyhyt kirjoitus sisälsi näytelmän juonen.

Onneksi kukaan ei ole kehdannut väittää ratkaisua kustannusneutraaliksi, koska kukaan ei tiedä, paljonko päätös maksaa jämsäläisille veronmaksajille. Veikkaisin, että yllättävän paljon.

Reino Welling

kaupunginvaltuutettu (vas./ sit.)

Jämsä, Jämsänkoski

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lämmin kiitos kaikille varhaiskasvattajille

Julkiset palvelut tärkeitä

Lyhyet

Lyhyet

Kansanedustaja Kotiahon harhainen identiteettipolitiikka

Puolustan oikeutta – ja lakien mukaan

Vaihtoehtoja tarvitaan

Vaajakoski nyt täysi sumppu

Syyttäjälaitoksemme rämpii vakavassa kriisissä

Perussuomalaisuus on uhka huumorille

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.