Strasbourg-matkailu lopetettava

Strasbourg on kaunis kaupunki, mutta se ei riitä syyksi siirtää EU-Parlamentin istunnot 12 kertaa vuodessa Brysselistä sinne.

Noin 10 000 ihmisen lennättäminen ja tuhansien/ kymmenien tuhansien kilojen rahtaaminen paikalle ei todellakaan ole millään mittapuulla perusteltua tai järkevää.

Ranska haluaa, että Strasbourg säilyy kokouskaupunkina, tietenkin, mutta kuinka kauan tällaista järjetöntä menoa voi katsella vain Ranskan näkövinkkelistä?

Ilmastopolitiikka on tärkeimpiä EU-Parlamentin asioita, kuinka se itse voi käyttäytyä näin?

On aivan turhaa ihmetellä hehkulamppujen kohtaloa, jos samaan aikaan ylläpidetään järjestelmää, joka tuo tonneittain päästöjä. Jokainen voi itse kuvitella, kuinka tehokasta työmielessäkään olisi siirtää Heinolan kokoinen kaupunki 12 kertaa vuodessa vaikka Helsinkiin.

En taatusti ole ainoa, joka haluaisi kuulla mitä tämä sirkus kokonaisuudessaan vuodessa vie veronmaksajien rahoja, koska budjetistahan ne rahat otetaan. Jollainhan se tieto taatusti on.

Tällä hetkelläkin ryhmä valveutuneimpia meppejä vastustaa Strasbourg-matkailua, kuinkahan kauan kestää ennen kuin järki voittaa tässä asiassa?

ANNE LINNONMAA eurovaaliehdokas Helsinki

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Turvallisuus vaatii yhteistä tahtotilaa

Lyhyet

Lyhyet

Olisiko Teillä hetki aikaa puhua hiilinieluista?

Talouslukuja luettava oikein

Kotouttaminen sanana pitäisi kieltää

Johtaako torso laki hölmöilyyn?

Jyväskylän keskusta ei kaipaa korkeita taloja

Suomalainenkaan liha ei ole ekoteko

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.