Suomen miehet näkyviin ja kuuluviin

Vahvasti koen, että nimenomaan meidän miesten olisi nyt oikea aika tulla näkyviin ja kuuluviin. Meidän tehtävä on siirtää sitä kulttuuri- ja muuta isänmaallisuuden arvoperintöä nuoremmille, niin tytöille kuin pojillekin. Tilaisuuden tullen meidän pitäisi vain avata suumme ja kertoa, kuinka suuremmoinen etuoikeus on olla suomalainen nimenomaan tänään.

On puhdas ilma ja luonto, vapaus pitkälle päättää omista asioista, vaikka maailman asiat varmasti hämmentävät meitä kaikkia. Media rummuttaa ja esiintuo enemmän myyvää negaa kuin sitä hyvää, mitä maassamme on aina ollut.

Olemme pieni kovia kokenut kansa isojen erilaisten kansojen joukossa. Enemmistö meistä edelleen haluaa olla todella itsenäisiä ilman Natoa ja EU-talousliittoja.

Siis miehet, vaikka meille ei puhuminen nuoremmille läheisille yleensä olekaan niin helppoa kuin naisväellä, niin aktivoidutaan vastuullisiksi kantamaan vastuumme Suomen nuorten parhaaksi. Peräänkuulutan vain sitä vanhaa niin sanottua talonpoikaisjärkeä arjen keskelle ja että olisimme mukana lastemme arjessa.

Ympärillämme pyörivät niin arvaamattomat muutoksen tuulet, että moni, varsinkin nuori, kokee turvattomuutta. Ollaan nuorille läsnä kuunnellen, mitä heidän sydämensä halajaa. Joka tyttö ja poika on yhtä arvokas ja kansamme jatkaja samalla.

Ellei kansalla ole omaa identiteettiä, niin lyhyellä jänteellä olot vaikeutuu. Kansan identiteetti tulee yhteisestä perinteestä. Ei anneta meidän hyvän arvoperinteemme mennä hukkaan, vaikka paineet joka puolelta puristavat.

Yhteenkuuluvuus on tärkeä kansan turvan tuoja, ja me miehet iästä huolimatta tuokaamme turvallisuuden tunnetta ympäristömme nuorille. Kalle saakoon olla omanlaisensa ja Kaisa kantakoon nukkeansa. Ja molemmilla känny toisessa kädesssä, jota ilman ei kukaan kohta selviä mistään.

Ollaan miehet jämäköitä mielipiteissämme, mitä sydämestämme nousee. Ei anneta median meitä viedä pois isänmaallisista aatoksistamme. Ollaan lastemme parhaaksi hereillä tässä ajassa,missä elämme.

Olli Virta

yrittäjä

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Perussuomalaisuus on uhka huumorille

Lyhyet

Hallitseeko Suomea todella vihervasemmisto?

Kansanedustaja lasketteli haittapuhetta?

Kotiaholta väärä väite Jämsän vastaanottokeskuksesta

Lyhyet

Vihervasemmiston uhrikultti ja kastijako eivät ole tasa-arvoa

Kaiken takana on nainen?

Kirjasto vaikapakka?

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.