Suomi olkoon rauhan ja saunojen rakentaja

Suomen sodanjälkeisen rakentamisen ja kansallisen kodin ja onnen edellytyksenä ovat olleet hyvät ja luottamukselliset suhteet myös Venäjälle.

J. K. Paasikiven ja Urho Kekkosen löytämä, viitoittama, raivaama ja rakentama tielinja on kestänyt ja osoittanut kantapään kautta Suomelle turvallisimmaksi ja ainoaksi rauhan takuuksi.

Suomi olkoon rauhan ja saunojen rakentaja koko maailmaan!

Suomen kansainvälisesti arvostetusta ja tunnustetusta puoleettomuudesta ja sotilaallisesta rauhantahtoisesta liittoutumattomuuslinjasta on paljon opittavaa.

Rauhan tien on hyvä tulla tunnetuksi kaikille suomalaisille ja kaikkien kansojen lapsille. Rakennetaan rauhan tien Suomesta koko maailmaan!

Maailman rannalla on mustia pilviä, mutta Venäjä kunnioittaa Suomen rajoja. Meillä suomalaisilla ei ole mitään pelättävää, kun emme aiheuta turvallisuus- ja hyökkäysuhkaa Venäjälle. Tämän varmistaa puolueettomuutemme ja sotilaallinen liittoutumattomuutemme.

Väärin valitut päättäjät ja väärät päätökset johtaisivat kansamme tielle, joka toisi kärsimyksen ja äkisti sodan maaperällemme.

Aaro Mikkonen

Puolanka

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Lasten hyvinvointi erilaistuu ja eriarvoistuu Suomessa

Outoa ja tahallista väärinymmärrystä

Suomen peruskoulun kohtalonkysymys

Lyhyet

Lyhyet

Jos historia ei opeta, se rankaisee

Missä viipyvät teot Keski-Suomelle?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.