Surkea vääristymä äänestäjiä kohtaan

Tämä nykymeno puolueen piirin ja puheenjohtajiston keskuudessa on mennyt monien äänestäjien mielestä määrätynlaiseksi johtavaksi aivopesuksi. Mielestäni tähän pitää saada korjaus välittömästi ja viimeistään uusia valintoja tehdessä.

Tässä tapauksessa, jossa kokoomuksella on kolme tasavahvaa ehdokasta, ei pidä mennä osoittamaan piirin eikä puheenjohtajiston taholta vain määrättyä ehdokasta. Kaikki ovat samalla viivalla ja viralliset yhdistysten äänivaltaiset edustajat suorittavat vaalin eivätkä puoluetoimistot puheenjohtajineen.

Mielestäni EU-vaalien lopputulos osoittaa paikat Brysseliin eikä Suomen pääministeriksi, kuten nyt ehkä paikastaan luopuneen pääministerin viitteitä seuraten voi havaita.

Kansalaisten äänestystulos karkaa näin demokratian vastaisesti äänestäjien pettymykseksi, jos tätä tietä jatketaan.

Seuraavat eduskuntavaalit tulee olemaan erittäin kriittiset ehdokkaiden suhteen jokaisessa puolueessa. Näin siksi, että vajaan vuoden mittaiselle kaudelle usean ministerin paikalle joudutaan asettamaan uudet ”oppilaat”. He joutuvat loppujen lopuksi kantamaan vastuun nykyisten edustajien ”töppäyksistä”.

Toivon harkintaa Lahden puoluekokousedustajilta valintoja tehtäessä!

Rauno Ahola

puheenjohtaja

Joutsan Kokoomus ry

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.