Surkeaa palvelua

Menin pääsiäisen jälkeisenä tiistaina bussilla Kuhmoisista Jyväskylään. Tarkoitus oli palata päivän viimeisellä, 18.45 lähtevällä bussilla. Bussissa oli 31.5. saakka voimassa olevia aikatauluja, joista tarkistin paluukyydin lähtöajan. Tieto ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa. Matkakeskuksen näyttötaulullakaan ei ollut sitä vuoroa.

Sinne oli merkitty klo 19.00 Helsinkiin lähtevä vuoro mutta ei tietoa, kumpaa puolta Päijännettä auto menisi. Lippumyymälä oli suljettu. Koko keskuksessa ei ollut minkään linja-autoyhtiön painettuja aikatauluja, joista asian olisi voinut tarkistaa.

Matkakeskuksessa on jaossa monenlaisia mainosjulkaisuja mutta ei aikatauluja! Yksityiskohtaiset näyttötaulut on korvattu taululla, jossa on vain lähtöajat ja saapumispaikat. Surkeaa palvelua!

Huoli kotiin pääsystä aiheutti sydämentykytyksiä. Mutta onneksi klo 19 lähtevä pikavuoro meni Jämsän kautta.

Kuljettaja sanoi aikataulujen muuttuneen ja uuden aikataulun (1.4.–31.5.2015) olevan jaossa. Menomatkalla bussissa oli silti vanhoja aikatauluja!

Sain tietää, että Helsingin ja Jyväskylän väliltä on poistettu Jämsän kautta kulkevia pikavuoroyhteyksiä, ja niitä on siirretty Päijänteen itäpuolelle. Esimerkiksi Harmoisten pysäkillä monet matkustajat ovat odotelleet aamun pikavuoroa turhaan.

Vuoroja ajavan yrityksen olisi parannettava tiedotusta. Linja-autoyhteyksien lopettaminen tarjoaa kilpaileville bussiyhtiöille uuden reittimahdollisuuden.

Risto Ojala

Kuhmoinen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Metsiä älköön hävitettäkö

Miksi päättäjiä ei kiinnosta tieteellinen tieto metsistä?

Raskaussyrjintää on kunnissa yhä aivan liikaa

Pyöriä nuorille vai kuljetusapua vanhuksille?

Akkujen metallit kaupan

Kaupunkipyörät ovat osa ketterän kestävää liikkumista

Suomipop, pyörätuolit ja taksien kyydit

Valvonta on yhteistyötä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.