Tahdon maalaiskunnan takaisin

Kovasti pieleen meni meidän maalaiskuntalaisten liittämisemme Jyväskylän kaupunkiin. Mikään ei parantunut, mutta useimmat asiat muuttuivat kovin surkeiksi. Taidetaan yhä maksaa ”Kettusrahoja”. Suurempi yksikkö ei ole edes demokratiaa, kun liittymiseen liittyvät asiat jäävät pimentoon.

Ennen me sentään saimme itse päättää maalaisjärjellä asioistamme. Nyt ymmärtääkseni kaupungin luottamusjohtokin myöntää, että tuli tehdyksi suuri virhe.

Täältä Tikkakoskelta viedään miltei kaikki pois. Uimahalli, terveyspalvelut, tekstiilipuodit, terveyskeskus ja lääkärit ja palveluihin vievä julkinen liikenne. Kirjastoakin ollaan kuulemma lopettamassa. Lentoliikenne takkuilee. Ainoa pankki lopetetaan samaan aikaan kun Kivijärvelle ja Kinnulaan perustetaan uusi.

Samaan aikaan Tikkakosken väkiluku on kovasti kasvamassa. Nyt ei ole karsimisen aika. Olemmehan ennenkin kaikki laskumme maksaneet.

Älkää antako pettää itseänne. Vetoan myös muihin rahalaitoksiin, että tänne saataisiin pankki, esimerkiksi S-pankki tai Koivunlehtipankki. Osuuspankista kun ei tunnu olevan mihinkään!

Seppo Lavi

eläkerovasti

Jyväskylä, Tikkakoski

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

LyhyetKesätapahtumat kiertoon, rallit Seinäjoelle, tangomarkkinat tänne.Ja Ailamarista kuningatarEn ole koskaan syönyt pizzaa tahi hampurilaista, en ole somessa, mutta pärjäilen. Sh, kun olen vältän näitä.

Kaupunki ei välitä melusaasteesta

Masennuseläkkeet ovat kestämättömällä tasolla

Psyyken lääkintä on viimeinen keino

Lyhyet

Kansallisarkisto, sotiemme historian tutkimus ja SS-olettamukset

Avoin kirjeeni kansanedustajille

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.