Talven jälkeen tulee aina kevät, Autetaan korvikkeen käyttäjiä

Talven jälkeen tulee aina kevät

Toimihenkilöunionin puheenjohtaja Antti Rinne vakuutti Keskisuomalaisessa (13.2.) unionin olevan valmis tappelemaan, jotta Nokian irtisanotut toimihenkilöt saavat tuntuvan taloudellisen tuen.

Ymmärrän teitä täydellisesti, mutta samalla ajattelen kaikkia niitä, joiden puolesta kukaan ei taistele. Sitä miettiessäni pieni ääni sisälläni sanoi: Se vain näyttää siltä.

"Varpusia saa kahdella kolikolla viisi. Silti Jumala ei unohda yhtäkään niistä... ja olettehan te arvokkaampia kuin kaikki varpuset." (Luuk. 12:6-7)

Olemme kanssanne rukouksin. Talven jälkeen tulee aina kevät, niin kauan kuin tämä maailmanjärjestys on olemassa. Mistä tiedän? Olen nähnyt sen.

ELISE KINNUNEN Jyväskylä

Autetaan korvikkeen käyttäjiä

Sunnuntaina (15.2.) Keskisuomalaisessa kirjoittanut nimimerkki Startti mainitsee, että Jyväskylästä löytyy Katulähetys ry:n pitämä ensisuoja alkoholisteille.

Kirjoitukseni "Autetaan alkoholisteja" (Ksml 13.2.) on ymmärretty väärin. Painotin kirjoituksessani korvikealkoholien käyttäjiä, esimerksi pakkasnesteiden ja muiden myrkkyjen juojia. Heiltä puuttuu yömaja Jyväskylässä ja suurin syy on hajuongelma.

Verkosta nostettua -otsikon alla kirjoittanut nimimerkki Startti käsitti väärin kirjoitukseni. Kyllä Katulähetys on tehnyt hyvää työtä alkoholistien parissa jo kauan. Olen itse ollut jo vuodesta 1992 Katulähetys ry:n hengellisessä toiminnassa mukana, ja olen edelleen.

Kirjoituksesta on hyvä lukea muutakin kuin otsikko. Lasolin ja vastaavien juojilta puuttuu edelleen yömaja. Kannatan Katulähetyksen arvokasta panosta. Olen itsekin asunut heidän asunnoissaan vuosina 1992-1995.

KALEVI TAPPER Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Pelottelu pois ja faktat keskiöön

Vanhempaintoiminta – työtä lasten ja nuorten parhaaksi

Tulisiko valtakunnanoikeuden kokoontua?

Saarikan terveyspalveluista Kyyjärvellä

Vietkö lastasi tarpeeksi liikkumaan?

Uraanin talteenotto – silmänkääntötemppu

Miksi meille ei kerrota?

Palveluroboteista ärräpäihin

Psyykkistä sairautta pidetään potilaan syynä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.