Toivakan liitos puhuttaa

Olemme pahoillamme, jos juttumme Toivakan kuntaliitoksesta (Keskisuomalainen 6.10.) aiheutti mielipahaa joillekin. Emme julkaisseet jutussamme kenenkään nimiä. Kerroimme omat rehelliset mielipiteemme, joista joudumme vastaamaan tulevissa kunnallisvaaleissa.

Tietysti toivomme, että jokainen vastaisi myös omista oikeista mielipiteistään. Olemme samaa mieltä Toivakan Kokoomuksen kanssa siitä, että veronmaksajat päättävät äänestämällä, miten Toivakassa jatketaan.

Mielestämme Toivakan Kokoomus täsmensi hienosti kantaansa jutussaan (Keskisuomalainen 8.10.): "Toivakan Kokoomus kannattaa hyvin valmisteltua, Toivakalle edullista ja hyödyllistä kuntaliitosta Jyväskylän kanssa." Täsmennys oli tarpeen verrattuna Toivakka toimii -lehden kantaan: "Tulevan valtuustokauden strategisista kysymyksistä tärkein lienee, että liittyykö Toivakka uuteen Jyväskylään vai ei. Oveahan on jo raotettu, mutta sulkijoitakin löytynee. Toivakan Kokoomus kannattaa liitosta".

Siitä ollaan varmaan samaa mieltä, että palvelut pitää turvata kunnassamme. Eli meillä on omat mielipiteemme, mutta kunnioitamme myös muiden mielipiteitä.

Hyvää syksyä kaikille!

Demariehdokkaat:

PETRI MÄKELÄ MATTI PUTTONEN JOUKO VANHATALO Toivakka

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Maitolavat, jätelavat ja lava- kulttuuri

Lyhyet

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen kolumni: Saksalta odotetaan johtajuutta

Miksi kaikkea todellakin vastustetaan?

Lyhyet

Kansanedustaja Anne Kalmarin kolumni: Talous on hyvinvointimme kivijalka

Vastoin yleistä mielipidettä

Sodille on vanhoja ja myös uusia syitä

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.