Uskomatonta sekoilua häirikkösusipäätöksen kanssa

Ainakin Jokilaakson ja Kuhmoisten alueen asukkaita on puhuttanut pitkään susien kaatoluvat. Nyt kun ne olivat käsittelyssä valtionneuvostossa, niin maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttila ja sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä eivät ymmärtäneet edes kuinka äänestyskäytäntö asiasta menee, eli eivät ymmärtäneet työajallaan ja työpaikallaan tarkemmin edes sitä, mitä heidän olisi pitänyt siellä tehdä.

Sanomalehti Länsi-Savo uutisoi 3.7. otsikolla; "Valtioneuvostossa sekoiltiin". Erehtyminen on inhimillistä, mutta kun jatkoin tekstin lukua, niin pyörittelin päätäni.

Lehdessä luki seuraavaa: "Uusi asetus susien kaatoluvista hyväksyttiin. Sitten se peruttiin. Puhetta johti Liisa Hyssälä. Kyseessä olisi ollut metsästysasetuksen muuttaminen niin, että riistanhoitopiireille olisi annettu oikeus myöntää poikkeuslupa niin sanottujen häirikköpetojen tappamiseen mihin aikaan vuodesta tahansa".

Lisäksi; "Istunnon jälkeen oli jonkin aikaa epäselvää, oliko päätös tehty vai ei." Se jätettiin sitten lehden mukaan pöydälle. Juuri kun susipennutkin kasvavat ja tarvitsevat ruokaa. Mitä tahansa ruokaa.

Liisa Hyssälä on päättämässä uudesta sosiaaliturvauudistuksesta.

Alan työntekijänä todellakin pyörittelin päätäni. Ollos pääministeri antamassa silloin ohjat sellaisille Arkadianmäen päättäjille, jotka tietävät, mitä salissa tapahtuu.

Petopäätöksen aikana pääministerin tehtävää hoiti Hyssälä. Voi Hyssälä, taas kerran.

KARI VOUTILAINEN kesäasukas Jämsä, Halli

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Mielipide: Suomen tulevaisuus nojaa osaamiseen

Hyvinvointivaltion tulevaisuus

Lyhyet 24.5.

Lyhyet 24.5.

Uutissuomalaisen debatti: Kuva turvallisuusuhkista kaipaa päivitystä, sanoo presidentti Tarja Halonen

Ei kaksi ilman kolmatta poliittista lehmäkauppaa

Tietoa vai politiikkaa koronan hoitoon

Lyhyet 23.5.

Lyhyet 23.5.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.