Uutta asennetta ja laatua kahviloihin

Suomalaisia on perinteisesti pidetty kahvikansana. Miksi sitten meillä ontuu kahvilakulttuuri? Miksi pitää juoda esimerkiksi huoltoasemalla monesti monta tuntia seissyttä kahvia?

Mielestäni tarvitaan uudenlaista asennetta kahviloihin. Laatua. Mika Waltarikin vietti Budapestissä aikaa kahviloissa ja tutustui paikallisiin aatetovereihin ja paikalliseen kulttuuriin juuri tuon kaupungin kahviloiden kautta. Olen valmis maksamaan kahvista leivoksineen hieman enemmän, jos saan vastinetta. Esimerkiksi kahvin voisi aina jauhattaa tuoreeltaan kahvipavuista, jolloin saadaan hyvä maku kahviin. Pöytiintarjoilua kannattaisi harkita osana kahvilan brandia.

Siis - asennetta, laatua ja asiakaspalvelua!

ANTTI KARHUMÄKI Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Lukijan kuva

Älä lopeta sanomasta kauniita

Vanhemmuuden tärkein taito on ymmärtää lasta

Joukkoliikennettä kehitettävä rohkeasti Jyväskylän seudulla

”Ratsastus on helppoa”

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.