Vaaleissa päättäköön viisaat

Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola (30.1.) oli oikeassa vaatiessaan vaalirahakaton poistamista. Olemme jo sata vuotta saaneet kärsiä siitä politiikasta mitä köyhät ja maattomat ovat Suomeen ajaneet. Nyt nämä sosialistiset haihatukset on jo syytä unohtaa ja antaa äänioikeus vain niille, jotka ovat olleet kyllin viisaita hankkiakseen omaisuutta. He tietävät kuinka asioita hoidetaan, eivät työttömät ja köyhät.

On aivan oikein, että esim. Helsingissä voi varmistaa kaupunginvaltuustopaikan 100 000 euron kampanjalla, kun siihen kerran on varaa.

Vaalirahakatto olisi ongelmallinen myös niille, joiden täytyisi paljastaa jokainen yritys, joka heidän vaalikampanjaansa on tukenut. Mitä se muille kuuluu? Mehän elämme kapitalismissa. Yhden puolueen järjestelmät ovat menneen talven lumia, joten äänioikeus ja vaalikelpoisuus takaisin viisaille ja rikkaille.

VEXI VIRTANEN Hankasalmi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

LyhyetKesätapahtumat kiertoon, rallit Seinäjoelle, tangomarkkinat tänne.Ja Ailamarista kuningatarEn ole koskaan syönyt pizzaa tahi hampurilaista, en ole somessa, mutta pärjäilen. Sh, kun olen vältän näitä.

Kaupunki ei välitä melusaasteesta

Masennuseläkkeet ovat kestämättömällä tasolla

Psyyken lääkintä on viimeinen keino

Lyhyet

Kansallisarkisto, sotiemme historian tutkimus ja SS-olettamukset

Avoin kirjeeni kansanedustajille

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.