Vasemmistoliitto, leikkaukset ja Kreikka

Vasemmistoliiton ehdokkaat Kautto ja Tiainen yrittävät irtaantua vastuustaan Kataisen hallituksen epäonnistuneeseen politiikkaan (Ksml 3.4.). Mitä hallitus aluksi antoi heikoimmille, sen se otti heti pois toisella kädellä. Köyhyys, työttömyys ja velkaantuminen ovat kasvussa.

Perussuomalaiset ei aja ketään palkattomaan pakkotyöhön. Sdp:n Rinne puhuu pakosta. Haluamme parantaa mm. nuorisotakuuta. Verotuksen tulee perustua maksukykyyn eikä esim. pienen eläkkeen tai päivärahan varassa eläville kuten nyt liikaa tapahtuu.

Elvytystä tarvitaan, mutta se tulee kohdentaa erittäin tarkoin tuottaviin ja työllistäviin tarkoituksiin. Tarvitsemme vahvaa vientivetoista kasvua, joka katkaisee velkaantumisen ja antaa varoja parantaa heikoimpien asemaa, ostovoimaa, työllisyyttä ja julkisia palveluja.

Perussuomalaiset ei kieltäytynyt hallitusvastuusta vuonna 2011. Katainen asetti ennakkoehdon edelyttäen, että puolueen pitää kokoomuksen johtamaan hallitukseen kelvatakseen sitoutua jatkamaan Kreikka-tukipaketteja, jotka Vanhasen hallitus oli aloittanut. Perussuomalaiset ainoana puolueena asetti vaalilupauksensa mukaisesti Suomen kansan etusijalle ja kieltäytyi tukipaketeista ja vastuiden ottamisesta Kreikan valtavista veloista saksalaisille pankeille.

Vasemmistoliitto Sdp:n ja kristillisdemokraattien rinnalla asetti Kreikan ja saksalaispankit Suomen kansan edelle. Pari pätkäministerin paikkaa kiehtoi enemmän kuin Suomen edut.

Aivan uskomatonta! Nyt miljardien Kreikka-vastuu on lankeamassa veronmaksajillemme. Kannatteko vastuun, Vasemmistoliitto ja muut puolueet? Perusuomalaiset on ainoana puolueena tästä vastuusta täysin vapaa!

Toimi Kankaanniemi

kansanedustajaehdokas (ps.)

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Maitolavat, jätelavat ja lava- kulttuuri

Lyhyet

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen kolumni: Saksalta odotetaan johtajuutta

Miksi kaikkea todellakin vastustetaan?

Lyhyet

Kansanedustaja Anne Kalmarin kolumni: Talous on hyvinvointimme kivijalka

Vastoin yleistä mielipidettä

Sodille on vanhoja ja myös uusia syitä

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.