Vasemmistonuoret kasvaa nopeimmin

Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Vesa-Matti Saarakkala esittää Keskisuomalaisen yleisönosastolla (4.4.) väitteitä, jotka vaativat korjaamista.

Saarakkala kirjoittaa "Kun ottaa huomioon avustuksemme pienuuden, voimme olla tyytyväisiä siihen, että jäsenmäärämme kasvaa tällä hetkellä niin reaalisesti kuin prosentuaalisesti selvästi nopeinta tahtia verrattuna muihin poliittisiin nuorisojärjestöihin."

Opetusministeriön vertailusta paljastuu, että Saarakkalan väite on kaukana totuudesta. Todellisuudessa Vasemmistonuorten jäsenmäärä on kasvanut sekä suhteellisesti että absoluuttisesti nopeimmin. Pelkästään edellisenä vuotena jäsenmäärämme kasvoi kolmella sadalla henkilöllä, joka on noin kuusi kertaa koko Perussuomalaisten nuorten opetusministeriölle ilmoittama jäsenmäärä!

Vaikka Vasemmistonuoret on ainoa suuri poliittinen nuorisojärjestö, jolla on merkittävää kasvua, kun muiden jäsenmäärä on laskusuunnassa yli 30-vuotiaiden poistuessa rekistereistä, ei avustuksia tule mielestäni jakaa ainoastaan jäsenmäärän mukaan. Järjestöjen toiminnan määrän ja laadun, sekä tapahtumissa näkyvien aktiivien määrän tulisi vaikuttaa nykyistä enemmän saatujen avustusten määrään.

Hyvin erikoinen on Saarakkalan otsikko, joka antaa ymmärtää, että ainoastaan Perussuomalaiset nuoret olisivat "itsenäisesti ajattelevia". Poliittisten nuorisojärjestöjen enemmistöstä poiketen Vasemmistonuoret on puolueesta itsenäinen järjestö, joka päättää itse millaista yhteistyötä se haluaa tehdä Vasemmistoliiton kanssa. Vasemmistonuorten jäsenet saavat järjestön oman lehden kotiinsa, toisin kuin Perussuomalaisilla joille lähetetään puolueen lehteä.

JUSSI SARAMO puheenjohtaja Vasemmistonuoret Helsinki

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Kansanedustaja Kotiahon harhainen identiteettipolitiikka

Puolustan oikeutta – ja lakien mukaan

Vaihtoehtoja tarvitaan

Vaajakoski nyt täysi sumppu

Syyttäjälaitoksemme rämpii vakavassa kriisissä

Lyhyet

Hallitseeko Suomea todella vihervasemmisto?

Kansanedustaja lasketteli haittapuhetta?

Kotiaholta väärä väite Jämsän vastaanottokeskuksesta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.