Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Perussuomalaisten toimintatavoista

Kyllä nyt puhetta riittää ja kirjoituksia satelee perussuomalaisten ja Teemu Torssosen ympärillä. Torssonen sai potkut puolueesta, jonka riveissä hän on seisonut jo monta vuotta ja puolustanut puolueen ideologiaa.

Puolueesta, joka sanoo olevansa suorapuheinen ja jonka arvopohja on sananvapaus. Joka sanoo, että joskus totuus voi olla kuin solvaus, mutta sen puolella ollaan.

Ikävää Torssoselle, joka noudatti puolueen säännöissä muotoiltua arvopohjaa, mutta joutuu nyt itse maksumieheksi. Sillä ilmeisesti on rajansa sillä, kenen suorapuheisuutta hyväksytään ja kenen ei.

Onko perussuomalaisten sisällä taas nousemassa joku pieni ryhmittymä, joka haluaa tehdä vallankaappauksen? Se on nähty, miten siinä käy. Turha yrittää, sillä me vanhat puolueen kannattajat emme hyväksy pelleilyä emmekä hiekkalaatikkoleikkejä.

Politiikkaa tehdään vastuullisesti, suoraselkäisesti ja arvokkaasti. Luottamustehtäviä ei oteta, ne saadaan.

Jotta perussuomalaiset ei puolueena menettäisi kasvojaan aivan täysin, on Teemu Torssosen erottaminen puitava avoimesti, niin että puolueesta erottamiseen johtaneet syyt ja perustelut olisivat selviä edes Teemulle itselleen.

Seppo Hiltunen

Jyväskylä, Pupuhuhta

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut