Lyhyet

Tinkimätöntä rehellisyyttä

”Puolinaiset toimenpiteet eivät auttaneet meitä”: AA:ssa voi päästä eroon alkoholista.

Tinkimätöntä rehellisyyttä

Ei Nato-jäsenyyttä voi uskoa pelkästään vallankammareissa päätettäväksi. Siellä vastuu kansalaisista on muutoinkin käynyt kehnoksi.

A. F.

Päättäjät, siirtäkää pihakadun moottopyöräparkki oman ikkunanne alle ja nauttikaa metelistä ja vauhdikkaasta menosta 24/7!

Mopotusta

Tuet taskuun: Apteekin perustamiseen tarvitaan proviisorin koulutus ja työkokemus. Kenellä on varaa ostaa maatila, jos ei ole perinyt?

Onnistuisiko kaikilta?

Mitä valitatte maaottelutappiosta. Onhan saatu säästettyä, sehän on pääasia!

Penkkiurheilija

Joka kadehdit meitä omaishoitajia, ota kotiisi joku apua tarviseva vaikka vuodeksi niin tiedät mitä on omaishoitajan työ, ei ole vapaapäiviä.

Eikä rikastu

Suomalaisen urheilukuvaamisen helmiä: Natalia Kilpeläinen hyppää 3x, muita ei ole koko kisassa, lopputuloksissa on joitakin.

Ketälie

Kyllä neljätuhatta euroa palkkaa on maksimi. Silloin hyvinvointia riittäisi useammalle.

Reilureko

Missäs JKLn keskustan jätemuoviasema onkaan?

Pirpana

Tämä hallitus on rikkonut eniten lupauksiaan ja kikyn jälkeenkin viitakkeella uusia leikkauksia sieltä täältä - köyhiltä tietenkin.

Entäs koulutus ja pääomavero?

Samaa mieltä kuin K. Alajoutsijärvi 4.9. Pidetään yliopistot yliopistoina ja amkit ammattikouluina. Tai koulutuksen taso kärsii.

Siihen Suomella ei ole varaa

Kiitos Kimmo Alajoutsijärvi (4.9.) korkeakouluanalyysistä. AMK:n henkilöstö tahtoisi opettaa yliopistossa, mutta tiedemaailma ei kiinnosta.

Status sen mukaan

Killerille ja Vasarakadulle on rakennettu täydellisiä pyöräteitä ilman reunakiviä. Tourulaan rakennettiin vielä matalat reunakivet.

Marko

No, seisokoon toi mun mese tossa parkkipaikalla koristeena, ku Bernerikin seisottaa tierahoja!

Suotta hajottaa!

Pokemonit löytyvät julkisista ulkopaikoista jotka Ingress-pelaajat ovat määritelleet pari vuotta sitten. Hyvät tavat löytyvät pelaajilta.

Itseltään

On säälittävän lyhytnäköistä lykätä Guggenheimin rakentamista. Tulee iso poru kun Viro ehtii edelle. Katse tulevaisuuteen.

Valittajat valittaa aina

Taloyhtiöiden pj:t yhtiönsä sankareita. Vaativaa ja vastuullista työtä lähes ilmaiseksi.

Koirat haukkuu ja karav.....

Kristillinen avioliitto on kirkon asia vaikka jo rekisteröity parisuhde oli lain edessä sen kanssa tasa-arvoinen. Voi Ville Grahn parkaa.

Totuus

Aivan oikein J. Asikainen 29.8. Natoon? Tai irti EU:sta? Älkää kysykö minultakaan.

Asiantuntijapäätöksiä

Alkoholistit saavat maksusitoumuksia Jyväskylästä muualle hoitoon. Hengenvaarallista syömishäiriötä sairastava nuori ei sellaista saa.

Äiti

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu