Välttämätön laitos vai hyvä paikka loppuelämälle?

Raimo Parviainen

Saimme Puuppolan hoivakodissa kokea unohtumattoman elämyksen hoidettavien, omaisten ja hoitohenkilöstön kanssa. Saimme kuunnella ja nähdä live-esityksenä hyvin kuulijakunnalle valittuja, muistoja herättäviä kappaleita. Kiitos Teuvo Oinas ja Juha Venäläinen!

Monille hoidettaville, kuten meille muillekin, nousivat tunteet pintaan ja silmäkulmat kostuivat. Tavoititte todella yleisönne, joka tällä kertaa koostui pääosin vuodepotilaista vuoteissa ja pyörätuoleissa. Erityisesti huomioin lämminhenkisyytenne ja pyrkimyksen huomioida kaikki kuulijat.

Kaiken tämän te teitte ilman rahallista korvausta, palkkana hoidettavien kasvoilta kuvastuva rajaton kiitollisuus ja ilo. Teuvo Oinaksen jokavuotinen esiintyminen Jyväskylän hoitokodeissa olkoon esimerkkinä muillekin alalla oleville. Kiitokset myös muille esiintyjille, jotka olette kuluvana vuonna vierailleet Puuppolan hoivakodissa tuomassa iloa ja mielenvirkeyttä hoidettaville.

Kiitokset erityisesti hoivakodin henkilökunnalle, jotka jaksavat koittaa piristää hoidettavia raskaan työnsä ohessa niillä resursseilla ja mahdollisuuksilla, kun se on mahdollista.

Hoivakoti voi olla myös hyvä paikka viettää loppuelämäänsä, Puuppolan hoivakoti ja sen henkilökunta on sen osoittanut.

Meidän niin sanotusti terveiden pitää osata sisäistää se kaikissa toiminnoissa ja arvosteluissamme.

Raimo Parviainen

omaishoitaja

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.