Timo Soinia tarvitaan kotimaassa

Unto Pynnönen

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on sanonut ilmoittavansa viikonloppuna Joensuun puoluekokouksessa, asettuuko hän ehdolle europarlamenttiin ensi vuoden eurovaaleissa.

Vetoan Timo Soiniin, että hän pysyisi mukana kotimaan politiikassa.

Timo Soinin kaltaista vahvaa ja oikeudenmukaista puoluejohtajaa tarvitaan toisen vahvan ja oikeudenmukaisen puoluejohtajan, keskustan Juha Sipilän aisaparina ehdottomasti kotimaan politiikassa mukana toimimassa vahvana vastavoimana muun muassa Jyrki Kataisen hallituksen nykyistä järjetöntä EU-tukipolitiikkaa ja hallituksen ajamaa kunta- ja sote-uudistuksen keskittämispolitiikan seurauksena tapahtuvaa kuntien lähi- ja terveyspalvelujen alasajoa vastaan.

Tuoreen gallup-mittauksen tulosten perusteella Kataisen hallitus on menettänyt uskottavuutensa ja samalla luottamuksensa kansan silmissä historian heikoimpiin kuuluvalla 28 prosentin tyytyväisyyskannatuksellaan. Siksi Kataisen hallituksen nykyisen politiikan teon ja viimeisten gallup-tulosten perusteellakin on odotettavissa, että Suomen seuraavien eduskuntavaalien jälkeen tulevan hallituksen pääministerinä toimii joko Timo Soini tai Juha Sipilä vaaltuloksesta riippuen.

Unto Pynnönen

Jyväskylä, Säynätsalo

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu