Paranevatko Jyväskylän terveyspalvelut?

Tämän tästä saadaan lehdistä lukea Jyväskylän terveyspalveluiden uudelleenjärjestelyistä, kuinka milloin minkin terveysaseman palvelut pyrittäisiin siirtämään Kyllöön. Kaikkein suurimman uhkan kohteena näyttää olevan tällä hetkellä Säynätsalon terveysasema.

Kysynkin, onko Kyllössä jo vapaana yhden tai useamman terveysaseman siirtämiselle tarvittavat vastaanotto- ja asiakastilat.

Mutta ennen kaikkea, kuinka alueella on ajateltu järjestää autojen pysäköinti, kun nykyisin lähes kaikki lähiliikenne tapahtuu yksityisautoilla? Vai onko Kyllöön ajateltu perustaa keskussairaalaakin pahempi sakkorysä, jossa lappuliisat päivystävät vuorokaudet ympäri valmiina sakottamaan jokaista väärinpysäköijää”?

Terveysasemien siirtoa Kyllöön ei mielestäni tule toteuttaa ennen, kuin tällaiset käytännön asiat on järjestetty niin, ettei asiakkaille aiheuteta kohtuuttomia vaikeuksia ja kustannuksia mm. pysäköintijärjestelyjen vuoksi.

Ja onko Kyllön terveyskeskussairaalassa ollut viime aikoina puutetta potilaista, kun Palokan terveyskeskussairaalan nykyisin ihan toimivat ja hyvä palvelutkin suunnitellaan siirrettäväksi Kyllöön? Ja jos siirretään, sekin lisäisi liikennettä alueella.

RAUNI LIEVONEN

Jyväskylä, Vesanka

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu