Eroni kokoomuksen valtuustoryhmästä

Kuhmoisten kokoomuksen valtuustoryhmä antoi minulle julkisen varoituksen kuulematta sitä ennen minua saatikka että olisin edes ollut kutsuttuna kyseiseen kokoukseen. Se on Neuvostoliitosta Kuhmoisten maatilaporvareille omaksuttu tapa rangaista puolueen johdon kannalta katsottuna "väärää" Pirkanmaan kuntaliitosnäkemystäni. Teen tästä omat päätökseni ja eroan sitoutumattomana kokoomuksen valtuustoryhmästä.

Pääministeri Jyrki Kataisen hallitusohjelmassa on se ajatus, että valtion elättinä olevat pikkukunnat yhdistetään suuriin peruskuntiin. Näistä valtion eläteistä Kuhmoinen on yksi johtavista kunnista. Pääministeri Kataisen ajatusta puollan valtiontalouden näkökulmasta. Kuhmoisten kokoomus ei puolestaan tätä seikkaa käsitä.

Kuhmoisten kokoomuksessa elätellään yhä toivetta siitä, että kunta voisi olla osa Lahden kaupunkia. En voi kuin itkeä tälle näin lapselliselle ajatukselle. Ajatus on nähdäkseni vain yhden kunnanhallituksessa vaikuttuvan miehen unelma, jota koko valtuustoryhmä seuraa sokkona. Valitan tätä ja eroan ryhmästä.

Kuhmoisten pitäjä on ja pysyy aina.

KARI KESKINEN majuri epv. kunnanvaltuutettu Kuhmoinen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.