Kesä paljastaa kurvit

Arvoisa kanssasisareni, hankipa itsellesi iso kunnon peili ja silmäile siitä arvostellen itseäsi. Vallankin omaa peräpeiliäsi voisit katsastaa pitempään.

Jos olet sopusuhtainen - omasta mielestäsi - niin silloin asiasi on ihan ok. Mutta sinä, joka satut omistamaan perinnöllisiä ym. tekijöitä vähän liikaa siellä sun täällä, olisi ehkä hyvä miettiä, mitä puet yllesi.

Ei mitään pahalla, mutta kesä paljastaa armottomasti meidän pullukoiden kurvit ja ehkä olisikin viisasta jättää minihameet, kiristävät puserot ja napapaidat komeroon lojumaan. Joskus voi olla mukavaa, kun ympärilläsi sinua tuijotellaan "sillä silmällä", mutta ei se sitä aina meinaa, että olisit joku mannekiini, vaikka etupuolesi onkin moitteeton. Onneksi meille "isoille tytöille" on saatavilla reilunkokoisia ja tyylikkäitäkin asuja. Valitettavasti katukuvassamme näkyy yllättävän paljon hällä väliä -tyyliin pukeutumista. Tosin kesällä mennään rennosti, mutta ulkoinen muotomme sanelee kaiken, joten kohtuus kaikessa, myös pukeutumisessakin.

ENNA KOKOTTI Jämsä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.