Harmia vain lumesta

Oletteko te keskustassa asuvat jyväskyläläiset muistaneet olla kiitollisia siitä, että katunne ovat suhteellisen hyvin aurattuja?

Täällä Palokassa on turha lähteä pikku rollaattorilla minnekään. Lunta on. Ajotiet ovat kymmeniä metrejä täysin auraamattomia usein päiväkausia.

Ei me olla ensimmäisenä narisemassa puutteista. Meillä on hyvällä kelillä kaikki palvelut lähellä eikä tarvitse liioin jonotella. Mitä nyt sikainfluenssapiikkiä jonoteltiin tuulessa ja tuiverruksessa. Sekin oli vapaaehtoista.

Palokka kehittyy koko ajan. On uusi vanha automarket ja pankit ja muut erikoispalvelut, ja silti vähän maalaiskylän tuntua ja leppoisuutta. Mitäs tässä suurkaupungin vilskeessä muuta kuin nauttii elostaan ja olostaan!

SEIJA LAPPALAINEN Jyväskylä, Palokka

Valtioneuvosto on vastikään perustanut uuden liikenneviraston huolehtimaan siitä, että Suomessa on kansalaisten ja elinkeinoelämän liikkumis- ja kuljetustarpeita palveleva, toimiva, energiatehokas, ympäristöystävällinen ja turvallinen liikennejärjestelmä. Virasto on ryhtynyt selvittämään junatunnelia Vantaan lentokentälle.

Monien mielestä sisämaan teiden kunnostus olisi etusijalla. Mäntän-Jämsän maakunnat yhdistävä ja metsäteollisuudelle ensiarvoisen tärkeä kantatie no 56 on enää hädin tuskin liikennöitävässä kunnossa.

Tämä sata vuotta vanha tie, on liikennetiheys huomioiden yksi maamme vaarallisimmista tieosuuksista. Sen korjaussuunnitelma ja kustannusarvio (n. 7 milj. euroa) ovat aloitusvalmiina. Tie olisi erinomainen kohde matalasuhdanteen elvytykseen.

ESKO JÄRVENPÄÄ kaupunginvaltuutettu (SSP) Jämsä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu