Kaahailu kuriin Kinkomaalla

Järjettömät ohitukset ja jatkuvat ylinopeudet ovat huonontaneet Kinkomaan asutustaajaman turvallisuutta. Vitapoliksen risteyksestä Säynätsaloon päin oleva mäkien välinen notko on kuin ohjusramppi välillä.

Varsinkaan aamun työmatkaliikenne ei noudata rajoituksia. Säynätsalon suunnasta autoilijat syöksyvät usein vielä toisiaan ohittaen mäen nyppylältä notkoon täysin käsittämättömillä nopeuksilla.

Pyytäisinkin poliisilta notkoon tehovalvontaiskuja, ennekuin joku meistä pihaliittymien käyttäjistä loukkaantuu. Tielaitos ja kunnanedustajat vain levittelevät käsiään pyynnöille jatkaa 40 km:n rajoitusta nykyisestä Säynätsaloon päin sekä ohituskiellon saamista notkelmaan.

Haastattelemistani asukkaista lähes kaikki ovat kertoneet läheltä piti -tapauksista, joita kaaharit ovat aiheuttaneet. Kuinka pitkään taajama-asukkaiden pitää sietää turvattomuutta ja melua, vai ryhtyvätkö viranomaiset heille kuuluviin muutostöihin Kinkomaantien liikenne- ja meluongelmissa? Viemme 19.2. kansalaisadressin tiepiirin johdolle tieturvallisuusasiassamme.

HELJÄ TAAVITSAINEN Muurame, Kinkomaa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.