Turku antaa aiheen kysyä lämmityksestä

Onnellisia ovat sellaisten omakotitalojen omistajat ja suuret kerrostalot, jotka ovat siirtyneet kaukolämpöön ja ovat kuitenkin jättäneet entisen lämmitysjärjestelmän purkamatta. Nuuskaa on syytä antaa sellaisille entisille haliitusjäsenille, jotka viisaudesaan ovat hävittäneet kerrostaloista varalämmityslaitteiston.

Nyt onkin sopiva kysyä, mihin ovat käyttäneet puretusta lämmityskeskuksesta tulleet laitteistot ja miten ne on kierrätetty rahaksi, niin että näkyisivät kiinteistöjen kirjanpidossa tuloina.

HEIKKI PENTTINEN Suolahti, Äänekoski

Erkki Hakonen voi jättää Avarat Luonnot katselematta (Ksml 2.2.), jos tosielämän faktat tuntuvat niin pahoilta katsella! Ihmiset tuntuvat olevan todella vieraantuneita luonnosta, kun ahdistuvat saalistajan ruokailun katsomista.

Eivät komodorinvaraanien ruokailutottumukset linnan juhliin kelpaisi, mutta eipä niillä ole käsiäkään, pelkät hain kaltaiset raateluun tarkoitetut hammasrivistöt ja vahvat leuat. En käsitä Hakosen kommentointia Avarasta Luonnosta. Käypä vilkaisemassa joskus teurastamoa kiireisenä päivänä.

ANNINA BJÖRLUND Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu