Suomen tyhmin kuluttaja

Kodinkoneliikeketju hakee Suomen tyhmintä kuluttajaa. Itse ilmoittaudun oitis kyseiseen kilpailuun.

Olen nimittäin joskus erehtynyt osamaan Hankasalmen Mikkomarkkinoilta nipun työrukkasia. Ei ollut silloin käyttöä, eikä ole vieläkään tarvista siunaantunut.

MAUNO VOUTILAINEN Jyväskylä

Onko asiakasomistajalla mitään sananvaltaa "omaan kauppaan", huijataanko meitä? Asiakasomistaja-sana on ollut neronleimaus.

Olen ollut mukana OK Mäki-Matin johtokunnassa sekä Keskimaan edustajistossa ja ymmärrän kyllä liiketaloudelliset intressit, mutta ihmettelen kovasti Keskimaan ilmoitusta Luhangan ainoan liikkeen lopetuksesta.

Onko ajateltu loppuun asti Luhangan "omistajia"? Voisihan tuotevalikoimaa supistaa ja käyttää muita keinoja, jos vain halua riittää. Toivonkin, että Keskimaa pyörtää tämän päätöksen.Vai onko ahneus iskenyt? Olen seurannut Keskimaan asioita pitkään ja käytän pääasiassa sen palveluja. Havaintoja: Bensa tahtoo olla Keskimaan asemilla kalleinta vaikka laskee bonukset mukaan. Pesukatu on hinnoitellut Seppälässä itsensä kohta ulos.

Luhangan liikettä ei tule lopettaa. Miettikää kauanko teillä riittää "asiakasomistajia" tällä konstilla. Pelkäänpä, että jotkut äänestää kohta jaloillaan.

ANTTI SAARINEN Jyväskylä

Onko postinkuljetuksella oikeus ajaa jalkakäytäviä siellä, missä ei ole edes kiinteistöjä, joihin jakaa postia. Tämä vain siksi, että se "oikaisee" hänen kuljetusreittiään?

Kuljen monta kertaa päivässä Laajavuorentietä ja sen ympäristöä koiran kanssa ja olen seurannut postin jakeluautojen ajoa heidän tulessa ja lähtiessä postilta. Aivan surutta ajetaan pitkin kävelyteitä vauhtia säästämättä ja vain siksi, että heidän ajomatkansa lyhentyy 50 m siitä, mitä reittiä heidän oikeasti pitäisi ajaa.

Reiteille on jopa asetettu ajoesteitä, mutta tämä ei heitä ole estänyt, sillä uudet reitit on muokattu ajettavaan kuntoon.

Eräänä aamuna huristeltiin rintarinnan poliisiauton kanssa, mutta he jatkoivat vain matkaansa omiin suuntiinsa. Näinköhän olisin selvinnyt asiasta ilman huomautusta, jos huristelija olisin ollut minä. Alueella on vilkas jalankulku- ja pyöräliikenne, on vain ajan kysymys että jotain sattuu.

MERJA ROSSI Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu