Rasismin torjunnassa sanoista tekoihin

Tämän hetken työttömyys ei kestä pitkään, vaan luvassa on ennen kokematon työvoimapula, kun tarvitsemme hoitajia vanhuksillemme ja reippaita, työteliäitä tekijöitä kantamaan postimme sekä osallistumaan politiikkaamme, joka ei enää jaksa suomalaisia innostaa.

Ehdotankin nyt, että vastaisuudessa yrityksille voitaisiin määrätä sakonomainen lisävero, ellei esimerkiksi yksi kymmenestä uudesta rekrytoinnista kohdistuisi uussuomalaiseen. Kielitaito ja osaaminen eivät tässä voi olla esteitä, sillä yritystenkin on kannettava vastuunsa maahanmuuttajien kotouttamisesta. Lisäveron suuruus voisi olla esim. vastaanottopaikan vuotuinen kustannus, sillä juuri vastaanottokeskuksissahan tutkitusti työhaluiset uussuomalaiset joutuvat odottamaan joutilaina suomalaisten kunnanisien ja työnantajien rakenteellisen rasismin uhreina. Eikä pidä unohtaa geeniperimäämme, jonka lukuiset periytyvät sairaudet kaipaavat kiivaasti uutta verta geeniemme täytteeksi.

Tässä maassa on ennenkin talvisodan hengessä osattu auttaa heikompaa ja meidän on tullut aika ymmärtää koko maapallon olevan yhteinen kotimme, jota meidän on puolustettava!

JUHA RAJALA Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu