Maratooni onnistui

Lauantaina järjestetty Finlandia Marathon oli erittäin onnistunut. Kiitokset sitä järjestäjille Jyväskylän Kenttäurheilijoille ja Keski-Suomen Liikunnalle, yli kahdellekymmenelle yhteistyökumppanille sekä yli kahdellesadalle vapaaehtoiselle. Uudistunut messukeskus tarjoaa tapahtumalle hyvät puitteet. Aktiivinen kehitystyö ja osanottajilta saatu palaute on tuottanut tulosta.

Osanottajien ja yhteistyökumppaneiden jatkuva lisääntyminen osoittaa, että Finlandia Marathon on otettu hyvin vastaan. Siitä on tulossa maamme suurin marathontapahtuma Helsinki City Marathonin jälkeen. Keskisuomalaisille on tärkeää, että juoksuliikuntaa harrastavat kokoontuvat yhteiseen tapahtumaan. Valmistautuminen on juoksijoille pitkäjänteistä terveydelle ja hyvinvoinnille välttämätöntä liikunnan harjoittamista.

Finlandia Marathon klubissa on jo 55 yritystä tai yhteisöä, jotka kannustavat henkilöstöään liikkumaan. Tämä tukee myös Keski-Suomen Liikunnan tavoitteita liikunnan lisäämiseksi.

Myös Hyvän olon viikonloppu -messutapahtuman ajoittuminen samaan viikonloppuun korostaa omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta.

Haastan tänä vuonna juosseet kannustamaan vähintään yhden henkilön työyhteisöstä, perhe- tai tuttavapiiristä osallistumaan juoksutapahtumaan ensi vuonna.

ANITA MIKKONEN maakuntajohtaja Keski-Suomen liitto

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu