Rahat pöytään ja pulinat pois

Tuntuu mahdottoman vaikealta hoitaa himottuja luottamustoimia. Ja meidän tavallisten tallaajien pitäisi vielä luottaa tulevaisuudessakin luottamustehtävissä oleviin.

Vaikka Kettus-jupakka on täysin selvä ja väärin toimittu, sen korjaaminen näyttää olevan yksinkertaisuudessaan vaikeaa.

Miksi, ette kai te ole niin tyhmiä, että lisäätte vain kuluja jatkuvalla veivaamisella? Kyllä tuomareille raha kelpaa, eikä se siitä miksikään muutu.

Ratkaisu on sama kuin kellä tahansa työntekijällä, joka tekee virheen. Jokainen teistä 12:sta silloin valtuustossa myönteisesti toimineista maksaa kaupungin kassaan 16 700 euroa. Silloin on raha koossa ja pulinat pois.

Virheistään pitää maksaa sen, joka virheen tekee, eikä sen, joka pääsee nauttimaan toisten hölmöilyistä. Summa jaettuna on pieni teidän palkoillanne ja elämä voi jatkua puhtaalta pöydältä.

SALME KUUSELA Jyväskylä

Ovatko suomalaiset raamattutalebanit lamaantuneet? Israelin sotarikoksista Gazassa emme ole vielä saaneet raamatullista selitystä.

Huomioni mukaan myös CIA-talkoolaiset ovat kovasti laiskistuneet tehtävässään toistaa satuja Afganistanin sodasta ja Irakin demokratiasta. Ehkä suomalaisministerien sadut taloudesta ja hyvinvoinnista ovat kansalle riittäviä.

REINO WELLING Jämsänkoski

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu